• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

20.04.2020

10:18

SVE MU BRANI! Megan Markl na 3 načina 'HIPNOTIŠE' princa Harija!

Showbiz

SVE MU BRANI! Megan Markl na 3 načina 'HIPNOTIŠE' princa Harija!

Podeli vest

Pre svega zahvaljujući njenom ultimatumu, princ Hari nije više deo kraljeveske porodice, te se sada mora da se suoči sa izazovima koji ga čekaju...

Postoje čak tri načina kojima Megan "hipnotiše" princa Harija.

Pre svega zahvaljujući njenom ultimatumu, princ Hari nije više deo kraljeveske porodice, te se sada mora da se suoči sa izazovima koji ga čekaju.

U OVOM IZDANJU IH JOŠ NISTE VIDELI! Megan i Hari NEPREPOZNATLJIVI - Uhvaćeni kako šetaju LOS ANĐELESOM! (FOTO)

NOVI PROBLEM ZA HARIJA I MEGAN! Taman što su pokrenuli posao, DESILO SE OVO - Neko baš želi da ih uništi!

Šta će raditi svaki dan?

Činjenica je da Hari nikada nije imao karijeru (osim što je služio vojsku), te stoga nije kvalifikovan da radi mnogo više od onoga što je radio u životu princa. Jedini njegov povod za dolazak u Los Anđeles je podrška Megan kako bi izgradila svoju karijeru i ispunila svoje ambicije.

 

 


U drugim pilikama, Megan će mu reći da ostane kod kuće i osmehuje se njenim druženjima sa poznatima, tvrde strani mediji.

Odsečen od svoje porodice

To što Megan ima loše odnose sa njegovom porodicom, ne znači da bi tako trebalo da bude i sa princem Harijem. On je uvek bio blizak sa svojim ocem, bakom, a posebno sa bratom.

 

 

(FOTO) VAISTINU VASKRESE! Supruga Toma Henksa obeležila najveći pravoslavni praznik!



Kako su se loše vesti pojavljivale ovih nedelja u njihovoj porodici, Hari je bio vrlo zabrinut za svoje bližnje. Megan, međutim, to nije previše brinulo, navode mediji, a preseljenjem u Los Anđeles njen uticaj može samo da raste.

 

 


Moraće da odustane od lova

Lov je nešto u čemu su prinčevi Hari i Vilijam godinama uživali, što je karakteristično za kraljevsku porodicu koja je generacijama negovala ovu vrstu zabave. Megan će po svemu sudeći Hariju zabraniti da se bavi lovom, jer ne podržava ubijanje divljih životinja.

 

 

POMOGLA BIVŠEM U AKCIJI PROTIV KORONE! Džej Lo i Paf Didi skupili VRTOGLAVIH 2.500.000 EVRA!
 

Ako je verovati stranim medijima, Markl odlučuje gde će živeti, koje članove porodice princ sme da vidi i koje hobije Hari sme da upražnjava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija