• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

23.04.2020

16:09

DŽENIFER I BRED SU STVORENI JEDNO ZA DRUGO! Evo šta je glumica rekla o njihovom prvom sastanku, SVE JE IŠLO GLATKO...

Showbiz

DŽENIFER I BRED SU STVORENI JEDNO ZA DRUGO! Evo šta je glumica rekla o njihovom prvom sastanku, SVE JE IŠLO GLATKO...

Podeli vest

Bred Pit i Dženifer Aniston uživaju sami u karantinu...

Od razvoda Dženifer Aniston i Breda Pita prošlo je 15 godina, a njihova ljubavna priča i danas se prepričava. Navodno, par je uvek imao dobar odnos i glumica je bili gotovo sigurna da će pored njega doživeti duboku starost, međutim, raskantali su se posle svega pet godina braka, a on je brzo nastavio dalje uz Anđelinu Džoli - šok zbog kog su goreli strani mediji. 

Dženifer Aniston od 2015. do 2017. godine bila je u braku sa Džastinom Teroom, a Branđelina je zvanično "pukla" 2019, a imaju šestoro dece zajedno. 

Prema pisanju stranih medija, bivši supružnici sada obnavljaju prijateljski odnos, a mnogi sumnjaju i da su se pomirili pa svojoj ljubavi dali još jednu šansu. Ipak, Dženifer je od samog početka govorila kako su njih dvoje suđeni jedno drugom. 

Inače, Bred i Džen spojili su njihovi agenti 1998. godine. Glumac je tada bio raskinuo veridbu sa Gvinet Paltrou. Već nekoliko meseci kasnije Anistonova je blistala uz njega, a po prvi put u javnosti zajedno su se pojavili na dodeli Emi nagrada 1999. godine. Bred je kroz mesec dana od toga zaprosio Dženifer, a glumica se prstenom pohvalila u bekstejdžu Stingovog koncerta. Brak je bio sklopljen na leto 2000. godine u Malibuu. Imali su veliko venčanje, iako su se oboje protivili tome da ceremonija bude javna. 

Tokom jednog intevjua Dženifer Aniston je progovorila o svom prvom sastanku sa Bredom. Glumica je tada priznala da joj je bilo jako zabavno i da joj se svideo na prvu.

"Oboje smo znali da se sviđamo jedno drugome", prisećala se glumica: "Bilo je čudno. Pomislila sam: 'Ovo je čudno. Sve je prošlo tako glatko... Ovo je bilo jako zabavno", ispričala je ona, koja je imala i veliku želju da osnuje porodicu sa njim, uverena da će uspeti dobro da izbalansira karijeru i majčinstvo. 

Ipak, sačekala ih je mnogo drugačija sudbina. 

Po rastanku od Anželine, Bred Pit navodno je zvao Džen i izvinio joj se za sve što je smatrao greškom u njihovom braku. 

"Mnogo je drugačiji nego što je bio kad su njih dvoje bili zajedno. Postao je samokritičan i dosta je radio na sebi", ispričao je izvor stranim medijima 2016. godine, pa dodao da između Breda i Dženifer nema nićeg više od prijateljstva, iako su se fanovi i tada nadali da su obnovili ljubav. Ujesto toga, postali su dobri prijatelji i od razvoda nisu bili toliko bliski.

Par i dalje ne komentariše glasine da se trenutno mire, kao i one da su za vreme korone u zajedničkom karantinu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59