• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2020

19:12

UGOJILA SE 8 KILA, TEŠKO PODNOSI TRUDNOĆU! Sofija Milošević priznala da je razmažena trudnica, pa otkrila kako se Luka ponaša prema njoj!

Showbiz

UGOJILA SE 8 KILA, TEŠKO PODNOSI TRUDNOĆU! Sofija Milošević priznala da je razmažena trudnica, pa otkrila kako se Luka ponaša prema njoj!

Podeli vest

Progovorila i o svadbi, koju svi čekaju!

Manekenka Sofija Milošević je tokom trudnoće veoma aktivna na društvenim mrežama, te svakodnevno pratioce obaveštava o promenama koje ima kao trudnica. 

OPA BATO! Sara Reljić pozira sa Kendijem - ON SE JEDVA OBUZDAO, OTKOPČAN MU ŠLIC! Svi priželjkuju da BUDU ZAJEDNO! (FOTO)

Sofija čeka bebu sa fudbalerom Lukom Jovićem, a sad je otkrila koliko se ugojila tokom trudnoće kao i kada će se venčati. 

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

- Kako sam saznala, odmah je počela mučnina, muka, bile su takve muke i bilo mi je bilo tako loše. Prva tri meseca sam se namučila i ugojila sam se sedam-osam kilograma - rekla je manekenka i istakla da je veoma razmažena kao trudnica: 

KAO MILION DOLARA! Ceca Ražnatović u PETOJ DECENIJI pokazala kako izgleda BEZ TRUNKE ŠMINKE! Kakva LEPOTA! (FOTO)

- On se stvarno trudi oko mene, razmazio me je, baš je pažljiv. Stvarno mi izlazi u susret za sve - ispričala je Sofija i otkrila kada će izgovoriti sudbonosno "da": 

- Nismo još isplanirali svadbu, bilo je priče, a nismo u celoj ovoj situaciji, jesmo pričali, ali ne u skorijem periodu -  rekla je Sofija i otkrila za emisiju "Ekskluziv" da neće sama kreirati venčanicu. 

Foto: printscreen instagram/sofijamilo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija