• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2020

11:56

(FOTO) BLEDA, UMORNA, A PODOČNJACI DO PODA! Voditeljka Dajana Paunović pokazala kako izgleda BEZ ŠMINKE

Showbiz

(FOTO) BLEDA, UMORNA, A PODOČNJACI DO PODA! Voditeljka Dajana Paunović pokazala kako izgleda BEZ ŠMINKE

Podeli vest

Svi je znamo sređenu maksimalno, a sada se pokazala u drugačijem izdanju

Harizmatična i lepa voditeljka Dajana Paunović gledaoce ružičaste televizije nereto ostavi bez teksta svojim besprekornim izdanjima.

PRVI UDARAC U ŽIVOTU KOJI SAM PRETRPELA! Suzana Mančić je danas poznata VODITELJKA, a kao mlada želela je da se bavi OVIM POSLOM! Ipak, sve se SRUŠILO!

Ovog puta, rešila je da pokaže da nije uvek glamurozna i skockana od glave do pete, već da i ona ima dane kada je umorna i iscrpljena.

Foto: Instagram/dajana paunović

Tu su podočnjaci, vezana kosa i crna majica, ali i prepoznatlivi osmeh kojim Dajana svakodnevno osvaja gledaoce. Uz snimak koji je postavila na društvene mreže voditeljka je dodala i da je umorna, a njen video izazvao je brojne pozitivne komentare.

Pratioci su joj poručili da treba češće da ohrabruje žene da se ne libe da izađu u prirodnom izdanju, kao i da čak i umorna izgleda negovano i za svaku pohvalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija