• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic/informer.rs

17.06.2020

20:46

NAJPRLJAVIJE TAJNE MELANIJE TRAMP! Ovo 100% niste znali, zbog nadimka koji joj je dala IVANKA DIŽE JOJ SE KOSA NA GLAVI!

Showbiz

NAJPRLJAVIJE TAJNE MELANIJE TRAMP! Ovo 100% niste znali, zbog nadimka koji joj je dala IVANKA DIŽE JOJ SE KOSA NA GLAVI!

Podeli vest

Nova biografija o Melaniji Tramp podigla je puno prašine, iznevši na svetlo dana detalje nepoznate javnosti i predstavivši prvu damu u nekom sasvim drugačijem svetlu.

Knjigu "The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump" potpisuje novinarka "Vašington posta" Meri Džordan, a na 286 stranica imamo priliku da čitamo o ličnosti i životu lepe 50-godišnjakinje, od njenog detinjstva u Sloveniji pa sve do dolaska u Belu kuću.

LEPA MELANIJA! Tačno je da prva dama Amerike ima brdo para za TRETMANE i MELEME, ali TAJNA NJENE LEPOTE NIJE U TOME! Primenite ova 4 PRAVILA i izgledaćete kao BOGINJA

Zanimljivo je da ova knjiga Melaniji pripisuje osobine koju široka javnost nema prilike da vidi - autorka tvrdi da je fokusirana, nemilosrdna i ambiciozna, te žena koja okreće leđa svojim prijateljima svaki put kada napreduje na društvenoj lestvici.

Takođa, Džordanova tvrdi da gospodin i gospođa Tramp imaju mnogo više toga zajedničkog nego što bi se to reklo na osnovu njenog javnog nastupa.

Posebno zanimljiv je odnos Melanije sa najstarijom Donaldovom ćerkom - Ivankom, a u knjizi se tvrdi da je daleko od idiličnog.

"Čuli su Melaniju kako Ivanku zove "Princezom", a ni Ivanka nije ostala dužna - nju zove "Portret" jer misli da govori kao slika na zidu", iznosi ova novinarka.

Inače, Bela kuća se oglasila povodom ove knjige, istakavši da sve izrečeno ne može biti dalje od istine, te da podaci iz knjige nisu provereni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Don

pre 4 godine

Dzon Bolton, trampova necaka, sad i ovo.. svaki dan se pojavi po jedna knjiga koja otkriva 'mracne tajne' Trampa i njegove familije. Dzo Bajden naravno nema mracne tajne. Postenjacina velika. On mora da pobedi po svaku cenu, i sve ovo, protesti i neredi, sve je samo da sprece Trampa da pobedi. Necu da idem toliko daleko da kazem, mozda cak i korona. Ali toliko im je stalo da oteraju Trampa da su u stanju bas sve da urade da se to desi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija