• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

17.07.2020

17:30

POMIRILI SE ANĐELINA I BRED PIT! Nakon turbulentnog razvoda, usledio ŠOK! Evo sa kojim se sada PROBLEMOM susreće slavni glumac!

Showbiz

POMIRILI SE ANĐELINA I BRED PIT! Nakon turbulentnog razvoda, usledio ŠOK! Evo sa kojim se sada PROBLEMOM susreće slavni glumac!

Podeli vest

Skandal!

Holivudski glumac Bred Pit svim silama se trudi da se približi svojoj deci koju ima s bivšom suprugom Anđelinom Džoli, a s kojom je već duge četiri godine u procesu oko podele starateljstva. Dok mu s mlađim naslednicima to uspeva, odnos s najstarijim sinom Medoksom i dalje je napet.

Foto: Reuters

Anđelina je davne 2002. godine usvojila tada jednogodišnjeg dečaka Medoksa iz Kambodže, a nekoliko godina kasnije i malenu Zaharu iz Etiopije.

Nakon što je počela vezu s Bredom, slavni glumac oberučke je prihvatio njenu usvojenu decu, te ih je i sam usvojio. Stoga danas oboje nose i njegovo prezime, baš kao i njihovo treće usvojeno dete, 16-godišnji Paks.

Osim toga Pit i Džoli imaju još i troje biološke dece, 14-godišnju Šilu i 11-godišnje blizance Vivijen i Noksa.

Nakon turbulentnog razvoda koji se odigrao 2014. godine, sva deca ostala su da žive s majkom, te su njoj bila mnogo privrženija.

SEĆATE SE RUŽICE ČAVIĆ? Na VRHUNCU KARIJERE se povukla zbog VAŽNOG RAZLOGA! Ovako izgleda 15 GODINA KASNIJE (FOTO)

Ipak, poslednje dve godine 56-godišnji Bred svim silama se trudi da nadoknadi propušteno i ponovo obnovi vezu sa svojim naslednicima. Dok ostala deca to prihvataju i ne kriju koliko im otac nedostaje, najstariji sin Medoks odbija da stupi u kontakt s Bredom.

Foto: Reuters

Podsetimo, 18-godišnji Medoks na jesen prošle godine otišao je da studira u Južnu Koreju, a na aerodromu ga je ispratila slavna majka Anđelina. Kako navode upućeni izvori, Medoks i Bred već godinama nisu u kontaktu, ne viđaju se, a ni ne razgovaraju telefonski.

- Njihov odnos je nepromenjen, odnosno odnosa ni nema - rekao je za "Us Weekly" neimenovani izvor.

U međuvremenu je i 16-godišnji Paks prestao da komunicira s ocem, te jasno dao do znanja da mu je razvod teško pao, a očito pokazao na čijoj je strani.

Nedavno je Bred viđen kako napušta Anđelinin dom, a strani mediji raspisali su se kako su zaraćeni supružnici malo "olabavili" svoj zategnuti odnos radi dobrobiti svoje dece, te da će se dalje truditi da održavaju pristojan odnos kako bi zajedno odgajali svoje naslednike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija