• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello/Informer.rs

27.07.2021

07:37

OVO SU DECA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ! Lepi i uspešni mladi ljudi, A EVO ČIME SE BAVE!

Kultura

OVO SU DECA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ! Lepi i uspešni mladi ljudi, A EVO ČIME SE BAVE!

Podeli vest

Jelena Bačić Alimpić je pre sedam godina napustila novinarsko-voditeljsku profesiju i u potpunosti se posvetila pisanju!

Iako je postigla toliko toga, kako u novinarstvu i voditeljstvu, tako i u književnosti, Jelena Bačić Alimpić, kao i većina majki, ističe da je najponosnija upravo na svoju decu.

Književnica je u braku sa Miroslavom Alimpićem dobila dvoje dece, ćerku Dunju i sina Marka.

Iako spada u jednu od omiljenih domaćih autorki u regionu, Jelena priznaje da njen sin ne bi imao odgovor na pitanje koji mamin roman mu je omiljeni.

- Od Marka teško da biste dobili konkretan odgovor jer on nije pročitao nijedan mamin roman. (smeh) Što se Dunje (prim.aut. ćerka) tiče, sve joj se dopadaju ali je posebno oduševljena novom - ispričala je Bačićeva za "Hello".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja deca, moj svet?❤?

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on Jun 6, 2020 at 11:21am PDT

 

- Kako brzo godine prolaze....Parafraziracu velikog Ivu Andrića i njegovu rečenicu: "Izdržala bi ona tako godine i sate, al" ne može izdržati sate ni minute..." (najčešće pominjan paradoks u književnosti). Ne, ne slažem se. Svaka majka, istinska majka izdržaće bilo koju vremensku odrednicu zarad svoje dece. Volim vas do beskraja! - poručila je Jelena pre nekoliko meseci na društvenim mrežama uz fotografiju naslednika.

Njena ćerka studira u Holandiji, a sin već godinama radi kao menadžer u jednoj američkoj kompaniji, a nedavno se i verio sa dugogodišnjom devojkom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lata

pre 3 godine

Zanimljivo.A od kuda gospodji ideja da je u Holandiji sigurnije nego u Srbiji?Evo,ja zivim u Holandiji,i ovde do sada ima oko 6,500 hiljada mrtvih na oko 16 miliona stanovnika.Na aerodromu Schiphool i dalje nema apsolutno nikakvih kontrola tipa merenja temperature,ulazi ko,kako i odakle hoce.I dalje se svadjaju da li da uvedu maske kao obavezne u zatvorenom prostoru,iako ih ceo svet vec vise od cetiri meseca nosi. Deca su mi zavrsila skolu u punom razredu sa oko 27 ucenika u kojem niko nije nosio zastitnu masku,ni deca ni nastavnici.Upravo je korona eksplodirala u jednom selu ovde gde su gosti pozvani preko facebooka u kafic "da proslave jer korona pravila ne vaze i gotovo sve se moze" .Bilans,pedeste zarazenih do sada,ocekuju na stotine...Ipak meni to u Srbiji izgleda puno profesionalnije i bolje odradjeno do sada.

zoran

pre 3 godine

Svi i svako piše..kultni klasici, nema šta..kao i Kija Kockar.

mira

pre 3 godine

Pa to je postalo normalno da njihova deca studiraju napolju, jer ovde se bože moj loše živi a školstvo nam je "nikako". A i teško se izdvaja za školovanje u inostranstvu. Kako skrpe ne znam. Mogu da pričaju šta hoće, i pored svih teškoća koje imamo, naše zdravstvo se pokazali hiljadu puta bolje nego zemlje Evrope.

Stevo Nakurcov

pre 2 godine

Nadam se da nisu nasledili Manilgane od mame inace divne gospodje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija