• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2020

09:44

ZAVEO DVE VODITELJKE! Sa jednom bio u BRAKU, a sa Marijom Kilibardom U BURNOJ VEZI! Sreću na kraju pronašao pored OVE ODBOJKAŠICE! (FOTO)

Showbiz

ZAVEO DVE VODITELJKE! Sa jednom bio u BRAKU, a sa Marijom Kilibardom U BURNOJ VEZI! Sreću na kraju pronašao pored OVE ODBOJKAŠICE! (FOTO)

Podeli vest

Nekada je bio veliki zavodnik, a danas je porodičan čovek, suprug i otac dvoje dece.

Početkom dvehiljaditih godina bio je u braku sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović, a iako u javnosti nisu pričali o ljubavi, nakon nekoliko godina usledio je razvod.

PRVI PUT POKAZALA SLIKU U KUPAĆEM Smršala je 50 kilograma, izgleda odlično, ali su je PRATIOCI ŽESTOKO OSUDILI zbog OVOGA! (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

Posle nje je počeo da se zabavlja sa Marijom Kilibardom 2008. Pisalo se da su se posle pet meseci i verili, ali su raskinuli 2011. Pričalo se da je razdvojenost kumovala njihovom udaljavanju.

HOROSKOP ZA 1. SEPTEMBAR! Vagama sledi NEPRIJATNA PROMENA NA POSLU, a ovaj znak ZALJUBIĆE SE U ONOGA U KOGA NIKAKO NE BI SMEO

Foto: Printscreen You Tube/Prakticna zena

Godinu dana kasnije našao je ženu uz koju je svio porodično gnezdo. Naime, on je danas u braku sa odbojkašicom Ivanom Đerisilo sa kojom ima sina i ćerku.

 

U pitanju je Ognjen Kajganić, nekadašnji rukometaš, važio je za zavodnika pred kojim su padale lepotice. Povezivali su ga sa manekenkama i voditeljkama, TV licima i lepoticama iz srbije.

 

ČETA KONJANIKA - PONOS SRPSKE POLICIJE! Tvin u poseti 3. bataljonu policijske brigade!

ŠTA VIDITE NA SLICI! Test koji pokazuje vašu najjaču stranu ličnosti!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija