• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tportal.hr

16.09.2020

13:22

ŠERON STOUN UBEĐENA: Ko god vam kaže da izgled nije važan, debelo vas laže!

Showbiz

ŠERON STOUN UBEĐENA: Ko god vam kaže da izgled nije važan, debelo vas laže!

Podeli vest

Slavnu glumicu Šeron Stoun uskoro ćemo gledati u Netfliksovoj dramskoj seriji 'Ratched', koja radnjom prethodi kultnom filmu 'Let iznad kukavičjeg gnezda'. Tom prilikom je dala intervju Telgrafu u kojem se osvrnula na važnost izgled

 - Ni ne shvatate koliko je izgled važan dok ne počne da nestaje. Velika, debela i glupa laž je kad vam neko kaže da mu izgled nije važan -  kaže 62-godišnja zvezda 'Niskih strasti'.

(FOTO) ŠOK! BIVŠA DEVOJKA LEA DIKAPRIJA OSUĐENA ZBOG UTAJE POREZA! Ovo je KAZNA koja je ČEKA!

Zbog toga je kaže i sama disciplinovana po pitanju svoje uredne građe pa uprkos ograničenjima zbog Covid-19 redovno vežba u svom domu na Beverli Hilsu.

 - Radim 30 čučnjeva dnevno, a dok gledam televiziju dižem tri kilograma teške olovne lopte -  otkriva Šeron i dodaje da je to samo zato što ovih dana ne može u teretanu.

Slavna glumica dugo je bila na glasu kao 'teška osoba' i 'glumica s kojom je teško raditi', a sad kaže da se oseća oslobođenom tih 'optužbi' nakon pokreta #MeToo.

Za časopis Telegraf se prisetila jednog reditelja koji ju je zamolio da mu svaki dan, dok joj daje uputstva, sedi u krilu. Danas je, kaže, mekša i ne obazire se na sve što doživi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija