• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic.rs/informer.rs

27.09.2020

14:44 >> 15:41

(FOTO) BIZARNO PRIJATELJSTVO starlete i blogerke! VRUĆA TEMA u Holivudu zbog OVOG 'DETALJA'!

Showbiz

(FOTO) BIZARNO PRIJATELJSTVO starlete i blogerke! VRUĆA TEMA u Holivudu zbog OVOG 'DETALJA'!

Podeli vest

Vruća tema u Holivudu ovih dana je novo blisko prijateljstvo na šoubiznis sceni - ono između Kortni Kardašijan i blogerke Adison Rej...

Ove dve dame sve više vremena provode zajedno, a često objavljuju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Na prvi pogled ovde baš ništa nije za čuđenje, no na Instagramu pratioci Kortni i Adison tvrde da nešto sa njima nije u redu!

Naime, većine zbunjuje ovaj odnos, s obzirom da Kortni ima 41 godinu, a Adison svega 19!

 

 

"Ovo nikada neće prestati da me čudi", "O čemu uopšte razgovaraju njih dve", "Šta radiš kad se družiš s nekim upola mlađim", "Jako zbunjujuće prijateljstvo", samo su neki u nizu sličnih komentara na društvenim mrežama.

No, očigledno ni Adison ni Kortni ne obraćaju previše pažnje na ovakve komentare, s obzirom da se intezivno druže, i aktivno objavljuju snimke na kojima zajedno plešu, vežbaju ili se glupiraju.

 

 

No, nedavno se čuvena rijaliti zvezda ipak oglasila na račun druženja sa mladom influenserkom, a njen odgovor na prozivke je prilično zabavio publiku!

 

 

- Ovo prijateljstvo mi je čudno. Ima 41 godinu, a druži se s 19-godišnjakinjama u bazenima - napisao je neko na Instagramu, a Kortni mu je vrlo vešto odbrusila:

 

 

- Predlažeš neko bolje mesto? Tražim ideje.

Inače, mlada Adison se proslavila na TikToku gde je sada prati preko 60 miliona ljudi, a popularnost na društvenim mrežama donosi joj i milionsku zaradu! Spekuliše se i da oduvek ima želju da bude poput sestara Kardašijan i da ih kopšira u mnogo čemu, te da je ovo prijateljstvo samo jedan u nizu dokaza koji potkrepljuju ovu tvrdnju.

 

 

 

O maračnim tajnama porodice Guči čitajte OVDE.

A da zavirite u vila Bila Gejtsa od 127 miliona dolara možete OVDE

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija