• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/Informer.rs

01.10.2020

10:05

FOTOGRAFIJE ŽENE POPULARNOG PEVAČA ŠOKIRALE SVET! Beba preminula odmah posle rođenja, otkriveni JEZIVI DETALJI

Showbiz

FOTOGRAFIJE ŽENE POPULARNOG PEVAČA ŠOKIRALE SVET! Beba preminula odmah posle rođenja, otkriveni JEZIVI DETALJI

Podeli vest

Bivša manekenka Krisi Tajgen (34) i njen suprug, muzičar Džon Ledžend (41) su slomljeni nakon što je manekenka izgubila bebu

Naime, manekenka je objavila tužnu vest na svom Instagram profilu i dodala fotografije na kojima se vidi kako plače, u rukama drži bebu, a onda i leži vidno slomljena sa svojim suprugom.

Krisi je prošle nedelje primljena u bolnicu u Los Anđelesu zbog krvarenja u trudnoći koje je trajalo duže od mesec dana, piše Telegraf.rs

- Nikada nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i da damo bebi tečnost koja mu je bila potrebna, uprkos vrećama i kesama sa transfuzijom krvi. Jednostavno, nije bilo dovoljno - započela je Krisi.

- Nikada ne odlučujemo o imenu bebe sve do poslednjeg mogućeg trenutka nakon rođenja, neposredno pre nego što napustimo bolnicu. Ali mi smo iz nekog razloga počeli da zovemo ovog malog dečaka u mom stomaku Džek. Tako da će zauvek ostati Džek. Džek se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek - dodala je Krisi.

- Našem Džeku - tako mi je žao što je prvih nekoliko trenutaka tvog života bilo suočeno sa toliko komplikacija i što nismo mogli da ti damo dom potreban za preživljavanje. Uvek ćemo te voleti. Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo. Veoma smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe Lunu i Majlsa, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo. U ovom najmračnijem danu, tugovaćemo, dok nam "oči ne ispadnu". Ali, jače ćemo se zagrliti i voleti i proći kroz to - zaključila je manekenka uz potresne fotografije iz bolnice.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija