• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

10:54

POSTAO JE DEDA! Nekadašnji voditelj i novinar PODELIO LEPE VESTI, oglasio se iz BEČA, ČESTITKE SE NIŽU!

Showbiz

POSTAO JE DEDA! Nekadašnji voditelj i novinar PODELIO LEPE VESTI, oglasio se iz BEČA, ČESTITKE SE NIŽU!

Podeli vest

Čestitamo!

Bivši novinar, voditelj i učesnik rijalitija Zoran Radojković Pile, koji je devedesetih zasmejavao televizijske gledaoce postao je deda pa se tim povodom oglasio na svom Fajsbuk profilu.

BRED PIT ODBIO GLAVNU ULOGU U FILMU VREDNU 250 MILIONA DOLARA! Isplivao RAZLOG - evo zašto je doneo takvu ODLUKU!

"Postao sam ponosni deda unuka, 4 kilograma i 75 grama, jupiiiiii!", pohvalio se na društvenim mrežama Pile, koji već godinama živi i u Beogradu, i u Beču.

Supruga BALI BEGA JE PRAVA LEPOTICA, a evo kako je izgledala pre ESTETSKIH KOREKCIJA! (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija