• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

15.10.2020

12:20

SKANDALOZNO! TOM KRUZ SE NIKADA NIJE BORIO ZA STARATELJSTVO NAD ĆERKOM! Evo zbog čega je to TAKO

Showbiz

SKANDALOZNO! TOM KRUZ SE NIKADA NIJE BORIO ZA STARATELJSTVO NAD ĆERKOM! Evo zbog čega je to TAKO

Podeli vest

Devojčica od šeste godine živi sa majkom, glumicom Kejti Holms, a kao glavni "krivac" za Tomovo otuđenje od kćerke pominje se, ko drugi nego Sajentološka crkva!

Premda je od njihovog razvoda prošlo već osam godina, brojne su pitanja ostala neodgovorena po pitanju odnosa Toma Kruza(58) i Kejti Holms(41) koji su tokom šest godina braka dobili danas 14-godišnju kćerku Suri. Kontroverzni glumac, koji je ujedno i jedan od najpoznatijih članova Sajentološke crkve, tokom poslednjih nekoliko godina neretko se nalazio na meti kritičara zbog lošeg odnosa koji ima s kćerkom, a brojni su mu obožavatelji zamerali i to što se za tada šestogodišnju kći nije više borio na sudu.

Foto: APfoto

Iako su u medijima kolale razne teorije u pogledu toga zašto je Tom tako brzo digao ruke od starateljstva nad devojčicom, kako piše Entertainment Times, sada je napokon poznat pravi razlog takve glumčeve odluke. Naime, kada je bivši par obznanio razvod, na iznenađenje mnogih, dogovor oko starateljstva nad Suri postignut je za manje od nedelju dana, pa su se tada, bez drame i medijskog prepucavanja, dogovorili kako će imati zajedničko starateljstvo. Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa kćerkicom preselila u Njujork i od tada su malena i otac izgubili kontakt.

Foto: AP/Corrado Gimbalvo

Prema navodima pomenutog portala, razlog takvog Tomovog ponašanja i 'dizanja ruku' od kćerke leži upravo u činjenici da je pripadnik Sajentološke crkve koja mu sve ove godine brani kontakt s devojčicom, jer ona sama nije članica iste. Iako je sama Crkva to demantovala, u jednom od intervjua, glumac je priznao kako je bivša supruga podnela zahtev za razvod jer se plašila upravo toga - kako će on, sa Sajentološkom crkvom, imati preveliki utecaj na njihovu kćerku, jer su i njegovo dvoje starije djece, kćerka Izabela i sin Konor, koje je usvojio u braku s Nikol Kidman, također pripadnici pomenute crkve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija