• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MSN/informer.rs

02.11.2020

18:20 >> 18:32

(FOTO) BOLJA od TOMA KRUZA! Glumica OBORILA njegov REKORD iz filma 'Nemoguća misija'!

Showbiz

(FOTO) BOLJA od TOMA KRUZA! Glumica OBORILA njegov REKORD iz filma 'Nemoguća misija'!

Podeli vest

Tokom snimanja filma "Avatar 2", Kejt Vinslet je uspela da snimi scenu pod vodom i zadrži dah sedam minuta i obori rekord koji je držao Tom Kruz u filmu "Nemoguća misija: Otpadnička nacija"

Naime, kako navodi portal MSN, Kejt Vinslet je na snimanju nastavka legendarnog filma Džejmsa Kamerona snimala scenu pod vodom duže od sedam minuta i tako potukla rekord Toma Kruza. On je u sceni pod vodom u petom nastavku filma "Nemoguća misija" izdržao šest minuta.

Slavna glumica nije glumila u prvom filmu "Avatar", a na osnovu objavljenih fotografija, izgleda da tumači neku vrstu morskog bića sa krilima. Snimanje "Avatara 2" zahtevalo je da veći deo ekipe budu stručnjaci za podvodna snimanja, a Kejt Vinslet je takođe imala opsežne pripreme za ulogu.

 

 

Kako je rekla, morala je da nauči da roni kako bi odigrala tu ulogu u Avataru.

- I to je bilo naprosto neverovatno - poručila je Kejt Vinslet u intervjuu za Holivud reporter.

 

 

Inače, ono što je za sada poznato o nastavku "Avatar" jeste da priča prati lik iz prošlog filma Džejka Salija, koga tumači Semjuel Vortington i Nejtri, koju igra Zoi Saldana. Njih dvoje putuju preko Pandorinih okeana i suočavaju se licem u lice sa klanom Metkajina, koji živi pod morem, gde upoznaju Na'vi koja se zove Ronal koju tumači Kejt Vinslet.

(FOTO) SENKA OD ČOVEKA! Poslednja fotografija Šona Konerija i njegove udovice Mišelin pogledajte OVDE.

OVO JE VERENIK JEDNE OD NAJLEPŠIH VODITELJKI! ODLOŽILI SU VENČANJE, a zašto je danas VAŽAN DAN ZA OBOJE pročitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija