• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/Informer.rs

20.11.2020

09:55

(FOTO) DŽORDŽ KLUNI OTKRIO DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Punih 36 godina sam bio onaj lik što...

Showbiz

(FOTO) DŽORDŽ KLUNI OTKRIO DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Punih 36 godina sam bio onaj lik što...

Podeli vest

Nakon dužeg izbivanja iz medija, napokon smo dočekali - Džordž Kluni ponovo krasi naslovnicu jednog časopisa i to onog koji ga je i ove godine proglasio muškarcem godine. Naravno, reč je o magazinu GQ, za koji je holivudski zavodnik dao i intervju, u kojem se doakao i privatnog života

59-godišnjem Kluniju magazin GQ odao je još jednom počast i proglasio ga muškarcem godine. Tom prilikom, Kluni je još jednom zasijao na njihovoj naslovnici, ali i dao intervju u kojem je napravio ustupak i progovorio o svom privatnom životu.

Kako je otkrio novinaru GQ-a, bio je uveren da se nikada više neće ženiti, niti imati decu. Ali, sve se promenilo kada je u njegov život ušla danas 42-godišnja Amal, zbog koje je sve svoje odluke odbacio i uspešnu advokaticu odveo pred oltar 2014. godine. S njom se ostvario i kao otac, dobivši pre tri godine blizance Elu i Aleksandera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 

'Punih 36 godina bio sam onaj lik koji bi, kada bi se dete ukakalo ili počelo da plače, pobegao glavom bez obzira. Odjednom sam postao onaj drugi lik s decom. Celi sam život bio uveren da se neću oženiti, da neću imati decu. Da ću se jednostavno posvetiti poslu, dobrim prijateljima i tako će mi život biti ispunjen.

Da mi je život zapravo prazan nisam znao dok nisam upoznao Amal. Tada se sve promenilo i sam sam sebi rekao kako sam zaista bio usamljen. Nikada nisam bio u poziciji da mi je nečiji život važniji od svog, a onda dodajte još dva mala bića koje treba prehraniti...'

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 

Emotivni Kluni dotakao se i glumačke karijere, za koju je rekao: 'Jedini način kojim možeš iskreno pričati o stvarima je da pričaš o sebi. Na primer, kada sam rekao da je 'Betman i Robin' očajan film zapravo sam govorio da sam ja bio očajan u njemu, jer je to istina.'

Uz sve to, iskreno je progovorio i o razlozima zašto je odlučio da sve više vremena da provodi iza, a ne ispred kamere, a tiče se starenja: 'Obožavam ovaj biznis, aliisto tako ne želim da budem 60-godišnjak i da brinem da li će me neki mladi producent ili kasting direktor angažovati.'


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17