• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

17.01.2021

12:23

Bela Torn stala u ODBRANU glumca: 'Nema šanse da je KANIBAL, poruke su LAŽNE!'

Showbiz

Bela Torn stala u ODBRANU glumca: 'Nema šanse da je KANIBAL, poruke su LAŽNE!'

Podeli vest

Glumica Bela Torn stala je u odbranu kolege Armija Hamera koji je suočen s optužbama za bizarne maštarije i kanibalizam...

Bela Torn je podelila na svom Instagram storiju njegovu fotografiju uz koju je napisala da nema šanse da je Armi Hamer kanibal.

 

 

- Iskreno ne mogu ovo da verujem... Ljudi su ludi da lažiraju ovo. Ovaj jadnik i njegova deca... Ostavite njega i njegovu porodicu na miru. Nema šanse da je kanibal - napisala je 23-godišnja glumica Bela Torn tim povodom.

- Takođe, milion lažnih skrinšotova kruži internetom - dodala je.

Da, podsetimo, bivša Armijeva devojka Kortni Vučeković nedavno je otkrila kako joj je glumac, dok su bili u vezi, rekao da bi voleo da je izroštilja i pojede.

 

 

"Ja sam sto odsto kanibal. Želim da te pojedem", "Moram da popijem tvoju krv", "Ti samo živiš da bi se pokorila i bila moj rob. Odsekao bih ti jedan nožni prst i držao u džepu, tako da uvek imam deo tebe u svom vlasništvu", samo su neke od poruka koje joj je slao.

Hamer je svoje grube sklonosti prvi put javno objavio u Plejbojevom intervjuu 2013. godine.

- Sviđa mi se hvatanje za vrat i kosu i sve to. Ali onda se venčate i vaši apetiti se promene. Mislim, ne možete svoju ženu da vučete za kosu - rekao je tada, ali je kasnije tvrdio da je bio pijan tokom intervjua i da se ničega ne seća.

 

 

Hamer je zbog trenutnog skandala pauzirao i snimanje filma sa Dženifer Lopez

- U svetlu opakih i lažnih napada na mene, ne mogu mirne savesti sada da ostavim svoju decu na četiri meseca kako bih snimao film u Dominikanskoj Republici. Lajonsgejt me podržava u ovome i zahvalan sam im na tome - kazao je glumac za Page Six.

Samo preko veze! 'Kako bih PRIHVATILA neku ULOGU moram da SPAVAM sa SCENARISTOM!' /VIDEO/

BOGINJA LJUBAVI! Rijana u crvenom LATEKSU i ČIPKI najavljuje Dan zaljubljenih! /VIDEO/

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija