• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2021

11:53

NAPUSTI EMISIJU! Sanja Marinković ostala u ŠOKU kada je čula OVO - tiče se RAZVODA! Napravila haos u programu

Showbiz

NAPUSTI EMISIJU! Sanja Marinković ostala u ŠOKU kada je čula OVO - tiče se RAZVODA! Napravila haos u programu

Podeli vest

Simonida Milojković govorila je o razvodu, a ono što je iznela kao svoj stav na tu temu se nimalo nije dopalo voditeljki, te je odmah reagovala.

- Svi mi razvedeni, mi smo ti, Sanja, kao roba iz 'second hand' radnje - započela je Simonida svoje izlaganje, a Sanja Marinković koja je takođe nedavno priznala da je okončala svoj brak, odmah se pobunila.

- To nije lepo, kako to? Ko sebe tako doživljava? - pričala je voditeljka.

Foto: tv pink printscreen

- Svi smo već polovni, iznošeni, negde je pocepano, fali ti neko dugme, a očekuješ da partner bude savršen... Pa, ne može, brate mili - objasnila je Simonida, što je zaprepastilo Sanju.

- Molim te, napusti emisiju! Ti si izgleda promašila emisiju... - našalila se Sanja, koja je potom pružila priliku Simonidi da dovrši svoju misao i objasni zbog čega ima takav stav.

Foto: tv pink printscreen

- Ne, stvarno treba da budemo realne. Očekujemo da partner bude savršen, a ni same nismo savršene - priznaje Simonida u emisiji "Magazin IN".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 3 godine

Pozove u emisiju pa onda isteruje ako joj se ne svidja sta gost govori. Nikako da shvati da su i njoj najlepse godine prosle sa prethodnim muzem, da vise nije ono sto je bila pa ako neko to nazive polovnom robom to je njeno pravo. Voditeljka moze da se ne slaze ili slaze i da obrazlozi svoje misljenje. Mnoge voditeljke kao ona i pored velikog iskustva nisu za taj posao i ne rade ge dobro. Gospodja Zeljka Joksimovica radi posao voditeljke vec godinama a ne zna da intervenise. A imate i veoma dobrih voditelja.

Rade

pre 3 godine

Simonida, svaka ti čast, i alal vera. Svaka ti je reč zlatna. Pusti Sanju, ona ti je tralalajka ! ! ! ! ! ! !

zoran

pre 3 godine

Što bi rekao moj pokojni tata - probušeni dolar.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija