• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

22.02.2021

19:43

PREVARIO ju je dok je bila TRUDNA, ali... Kloi Kardašijan se VERILA! /FOTO/

Showbiz

PREVARIO ju je dok je bila TRUDNA, ali... Kloi Kardašijan se VERILA! /FOTO/

Podeli vest

Iako je tvrdila da mu nikada neće oprostiti preljubu s najboljom prijateljicom njene sestre Kejli Džener (23), Džordan Vuds (22), par se pre nekoliko meseci pomirio

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan (36) i košarkaš Tristan Tomson (29) su se verili, a srećnu vest potvrdili su na društvenim mrežama. Popularna rijaliti zvezda reklamirala je cipele koje su 'pale u drugi plan' s obzirom na to da je pratiteljima za oko zapeo veliki dijamantski prsten. 

- Jesu li se? - napisala je spisateljica Morgan Stjuar, a Kloi je nedugo nakon i potvrdila srećnu vest: 'Da, jesu'

Foto: printscreen instagram/khloekardashian

 

Iako je tvrdila da mu nikada neće oprostiti preljubu s najboljom prijateljicom njene sestre Kejli Džener (23), Džordan Vuds (22), par se pre nekoliko meseci pomirio.

Kako pišu strani mediji, sve se to dogodilo zbog njihove devojčice Tru (2), jer Kloi želi da njen otac bude što bliže devojčici.

Ipak, izgleda kako se tu ne radi samo o pomirenju kako bi mogli svi troje da provode više vremena zajedno već da mu je Kloi dala novu šansu s obzirom na to da se Tristan dugo trudio oko njih i nastojao da se iskupi. 

Kloi je svesna da je javnost osuđuje i smatra da to nije smela da mu oprosti, ali ona tvrdi da samo želi da budu porodica.

- Ono što mnogi zaboravljaju je da mi imamo dete i da se to nikada neće promeniti. Naša kći nam je prioritet i tako se ponašamo - rekla je.

NIJE više BUCKA! Rebel Vilson se ŠEPURI vitkom linijom nakon 'GODINE ZDRAVLJA'! /VIDEO/

PRINC VILIJAM LJUT NA BRATA HARIJA! Ovo ne može da mu oprosti - VIĐANJE SVELI NA MINIMUM!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija