• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daily mail

25.02.2021

15:10

ŠOK U HOLIVUDU! Šetač pasa Lejdi Gage UPUCAN četiri puta - otkrivamo JEZIVE detalje! Evo šta se desilo!

Showbiz

ŠOK U HOLIVUDU! Šetač pasa Lejdi Gage UPUCAN četiri puta - otkrivamo JEZIVE detalje! Evo šta se desilo!

Podeli vest

Šetač pasa Lejdi Gage upucan je četiri puta u sredu uveče u Los Anđelesu

Šetača pasa Lejdi Gage upucala su u sredu uveče četiri muškarca u grudi u Los Anđelesu i ukrala dva od tri francuska buldoga.

Foto: printscreen instagram/ladygaga

Lejdi Gaga sa psom

Rian Fišer šetao je zvezdine pse po imenima Koji, Miss Asia i Gustavo, juče uveče oko 22 sata u zapadnom Holivudu, kada je na njega pucano ispred kuće na aveniji Sijera Bonita.

Policija je našla Fišera na zemlji svesnog, ali je jedva disao. Prevezen je u bolnicu u 'teškom' stanju, rekli su zvaničnici.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija