• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B.P.

13.03.2021

11:08

DETALJ NA HALJINI JE RETKO KO PRIMETIO - šalje SNAŽNU PORUKU SVETU! Evo koliko novca je Megan Markl utrošila na nakit i garderobu za intervju sa Oprom Vinfri! Foto/Video

Showbiz

DETALJ NA HALJINI JE RETKO KO PRIMETIO - šalje SNAŽNU PORUKU SVETU! Evo koliko novca je Megan Markl utrošila na nakit i garderobu za intervju sa Oprom Vinfri! Foto/Video

Podeli vest

Elegantan, ženstven i jednostavan – tako se može opisati svaki stajling Megan Markl. Ona je savladala veštinu slanja poruka svojim stilom, a odeća koju je odabrala za intervju sa Oprom Vinfri nije nikoga ostavila ravnodušnim

 

Verovatno će se još dugo sabirati utisci nakon intervjua sa Oprom koji je prikazan milionima gledalaca širom sveta, a verujemo da će se i članovi kraljevske porodice oporavljati.

Nakon što je javnost saznale šokantne detalje njihovog odnosa, svet se pozabavio i drugim detaljima koji, kako kažu, nisu slučajni. Mnogi su primetili dosta simbolike koju je Megan odlučila da uputi odabirom odeće i nakita za najiščekivaniji intervju.

Odlučili smo da malo bolje pogledamo njenu kombinaciju koju je odabrala za razgovor koji je pratila čuitava planeta.

Garderoba

* Armani haljina

Megan je za ćaskanje sa Oprom Vinfri odabrala crnu svilenu Armani haljinu na kojoj se nalazi beli lotosov cvet, vezeni ukras koji se prelivao od njenog desnog ramena do sredine steznika.

Prema Town and Country, Megan je odabrala haljinu zbog same simbolike cveta koji predstavlja ponovno rođenje i duhovno prosvetljenje.

"Sa korenjem u blatu lotos svako jutro iznad površine vode donosi predivni cvet što se povezuje s ponovnim rađanjem. S idejom odbijanja da se prizna poraz, ovaj cvet je gotovo nemoguće ne povezati sa nepokolebljivom verom i to posebno verom u sebe", pišu strani mediji.

Foto: Harpo Productions/REUTERS

Megan Markl i princ Hari

Mnogi smatraju kako je ovim neverbalnim činom Megan poručila da se ona preseljenjem u Ameriku ponovo rodila.

Armani opisuje haljinu: "Ova trostruka svilena haljina od žoržeta senzualna je, suptilnog, prefinjenog izgleda. Njenu vrednost i prestiž povećava velika količina upotrebljene tkanine. Stil odlikuje dubokim prednjim izrezom, vezom i odgovarajućim kaišem."

Cena: 4.700 dolara / 3.940 evra

Foto: printscreen

Zbog uspravnog stava i pomalo ukočenog držanja gledaoci su u čudu koliko vojvotkinja od Saseksa svesno imitira suprugu Harijevog prastrica Edvarda VIII.

Valis Simson je kao i Megan bila Amerikanka i razvedena, a brak s njom je njenog supruga koštao prestola.

 

 

 

* Aquazzura cipele

Megan uz haljinu uklopila crne salonke sa potpeticom od 12 centimetara, čiji je đon boje breskve.
 

Cena: 495 evra

Foto: printscreen

J. Crew Ludlow jakna

Tokom "neformalnog razgovora" sa Oprom, Megan je nosila J. Crew Ludlow jaknu maslinasto zelene boje.

Cena: 128 dolara / 107 evra

Foto: printscreen

Verse oglica

Takođe, nosila je ogrlicu od 18-karatnog čvrstog zlata sa priveskom slova A koji je takođe izrađen od 18-karatnog čvrstog žutog zlata. 

Cena: 546 dolara / 457 evra

Foto: printscreen

 

 

Nordstorm čizme

Markl je uz jaknu ukolpila i vodootporne gumene čizme brenda Nordstorm.

Foto: printscreen

Cena: 150 dolara / 125 evra

UKUPNO: 5.124 evra
 

 

Princ Hari

J. Crew Ludlow odelo

Hari je za ovaj intervju odabrao neformalni američki izgled: svetlo sivo odelo J. Crew Ludlow od 650 dolara, sa belom košuljom bez kravate.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Ovaj njegov izgled sličan je onom koji je Hari nosio za prvu fotografiju sa sinom Arčijem.

 

Foto: Tanjug/AP

Sličan ili isti autfit nosio je u više prilika.

Nakit

* Dajanina dijamantska narukvica

Megan Markl tokom intervjua u kojem su ona i princ Hari pričali o kraljevskoj porodici kod Opre Vinfri odala je počast princezi Dajani noseći na levoj ruci njenu dijamantsku tenisku narukvicu.

Ovo nije prvi put da Megan nosi ovaj komad nakita - nosila ju je i tokom kraljevske turneje 2018. Tada je nosila i prsten Harijeve majke.

O Dajaninoj teniskoj narukvici se javno ne zna mnogo. Možda je poklon, ali možda ju je i kupila. Sve Dajanine fotografije na kojima se vidi da princeza nosi ovaj komad nakita datiraju od razvoda Dajane i Čarlsa 1996. godine.

Vrednost se procenjuje na više od 20.000 evra.

Foto: Printscreen You Tube

Megan Markl nosi Dajaninu narukvicu

 

Navodno su dva kamena za verenički prsten Megan Markl izvučena iz ove narukvice.

"Mali dijamanti sa strane potiču iz kolekcije nakita moje majke, kako bismo bili sigurni da je sa nama na ovom ludom zajedničkom putovanju", rekao je princ Hari još 2017. godine, tokom jednog intervjua nakon njihove veridbe.
 

Foto: AP/Photo

Princeza Dajana

 

* Cartier Love narukvica

Megan na levoj ruci, pored Dajanine narukvice nosi i Cartier Love narukvicu od 18-karatnog žutog zlata.

Veruje se da je ovaj dragulj bio poklon od Harija u ranim danima njihove veze.

Cena: 6.550 dolara / 5.500 evra

Foto: printscreen


 

* Treća narukvica

Čini se da Megan nosi još jednu manju dijamantsku tenisku narukvicu, ali se ne zna kog brenda, kao ni njena vrednost.

Foto: Harpo Productions/REUTERS

 

* Pippa Small ogrlica

Meganin najistaknutiji detalj u intervjuu je njen privezak Pippa Small 18K Gold Akuamarine Triple Colette Set. Nekoliko puta je nosila dragulje ovog londonskog dizajnera.

Ovaj komad je ručno rađen u Jaipuru, gradu u Indiji. Jasni, čisti vodenasti tonovi ovih ručno rezanih akvamarina izgledaju divno na vratu Megan Markl.

Cena: 2.145 dolara / 1.800 evra


 

Foto: printscreen

 

 

* Birks Quartz naušnice

Kada je Megan snimala seriju Suits u Kanadi, kupovala je nakit u Birks. Za ovaj intervju sa Oprom Vinfri odlučila se za srebrne minđuše sa belim kvarcom. 

Cena: 200 dolara / 167 evra 

Foto: printscreen


UKUPNO: 7.467 evra

 

Kada se sve sabere, izgled Megan Markl tokom intervjua sa Oprom Vinfri koštao je najmanje 12.590 evra, ne računajući narukvicu princeze Dajane, čija se vrednost, podsetimo, procenjuje na najmanje 20.000 dolara.

 

Foto: Harpo Productions/REUTERS

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija