• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic žena

01.04.2021

07:16

DEDA JE ZLOSTAVLJAO MENE I MOJU SESTRU, BABA MU JE POMAGALA U TOME!  Šeron Stoun progovorila o nasilju koje je doživela

Showbiz

DEDA JE ZLOSTAVLJAO MENE I MOJU SESTRU, BABA MU JE POMAGALA U TOME! Šeron Stoun progovorila o nasilju koje je doživela

Podeli vest

Šeron Stoun objavila je nove memoare u kojima piše o zlostavljanju koje je doživela kao dete i o tome kako je preživela moždani udar. Dotakle se još nekih tema

Ležeći u bolnici nakon što je doživela moždani udar 2001. godine, Šeron Stoun je doživela skoro vantelesno iskustvo kada joj se dogodila vizija pa je pored svog kreveta ugledala grupu prijatelja koji su preminuli, piše "Njujork post".

"Svetlost je bila tako blistava. Bilo je tako mistično. Želela sam da saznam. Želela sam da uronim", napisala je Šeron. Sledećeg momenta je imala osećaj kao da ju je neka životinja udarila po sredini grudi, probudila se sa dahom koji imate kada izronite iz vode.

Moždani udar najavila je utrnulost tela i strašan bol u glavi. Lekari su joj davali jedan odsto šanse da preživi, a spasla ju je sedmočasovna operacija u bolnici u San Francisku. Imala je tada 43 godine.

Glumica se u potpunosti oporavila nakon moždanog udara, a rekla je da joj je zdravstvena kriza izazvana pandemijom kovida pomogla da postane jača, otvorenija i spoosbnija da se nosi sa traumama koje je doživela. U njih spadaju neuspele veze, tri pobačaja - svaki se desio nakon pet i po meseci trudnoće, kao i sek*ualno zlostavljanje kojem je bila izložena u detinjstvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Otkrila je da je neimenovani holivudski producent vršio pritisak na nju da ima sek* sa kolegom van kamera kako bi spasli film. Pisala je i o čuvenoj sceni iz filma "Niske strasti" u kojoj se tokom policijskog ispitivanja nazire njen polni organ. Istakla je da smatrala da će se u sceni pokazati znatno manje nego što se na kraju dogodilo. Reditelj Pol Verhoven je to negirao, ali je Šeron istakla da je to bio sukob žene i muškarca, ističući pritom i njihova polna obeležja.

"Ne možemo ništa da vidimo, samo treba da skinete gaćice, jer bela boja reflektuje svetlost, pa znamo da imate gaćice", rekao je šeron član produkcijskog tima.

Šeron je u memorima pisala i kako je nju i njenu mlađu sestru Keli zlostavljao deda po majci Klarens Loson, uz pomoć njihove bake koja je takođe bila žrtva sek*ualnog nasilja. Kada bi ih Šeron i Keli posetile, oni bi ih zatvarali u sobi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Njihov deda je umro od srčanog udara kada je ona imala 14 godina. Na njegovoj sahrani prišla je kovčegu i ubadala ga, kako bi se uverila da je mrtav. Saznanje da ga više nema donelo joj je olakšanje, kao i njenoj sestri koja je tada bila 11- godišnjakinja. Šeron je tada pogledala Keli i razumele su savršeno jedna drugu, znale su da je nasilju došao kraj.

Iste godine Šeron je doživela tešku povredu vrata nakon što je pala sa konja. Imala je više plastičnih operacija zbog ožiljaka nakon pada. Sada ističe da se ponosi svojim ožiljcima i onim vidljivim i onim nevidljivim.

Šeron je jedno vreme sledila budizam i živela kao hipik. Majka je trojice dečaka, ima dva braka iza sebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija