• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

19.04.2021

12:13

LJUBAVNI TROUGAO! 'Aleks NE MIRUJE nakon raskida sa Džej Lo, PAKUJE SE i ide kod LJUBAVNICE!' /FOTO/

Showbiz

LJUBAVNI TROUGAO! 'Aleks NE MIRUJE nakon raskida sa Džej Lo, PAKUJE SE i ide kod LJUBAVNICE!' /FOTO/

Podeli vest

'Razaračica domova', kako su fanovi nazvali rijaliti zvezdu Medison Lekroj nakon šuškanja da ima aferu sa Aleksom Rodrigezom, otišla je korak dalje i našla dečka. Tako barem tvrdi, dok su pratioci uvereni da je reč o upravo o Rodrigezu

Rijaliti zvezda Medison Lekroj (30) iznenadila je javnost nakon nedavne objave da ima dečka. Pohvalila se fotkom uz opis 'Budimo potpora jedno drugom i ostarimo zajedno' dok su pored nje dve čaše s koktelima. Zbog toga su odmah krenula šuškanja da je napokon došla na svoje - razdvojila je Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza i uzela ga za sebe. 

-  Aleks dolazi po tebe, pakuj torbe i budi spremna - napisao je jedan pratilac, a Lekroj je brzo odgovorila: 

- Imam dečka.

Bez obzira na opravdanje koje je Lekroj iznela, pratioci joj ne veruju i kažu da je to samo zavaravanje jer Aleks već uživa s njom, svojom ljubavnicom. Fotka je došla nekoliko dana nakon što su bivši MLB igrač Aleks Rodrigez (45) i pevačica Jenifer Lopez (51) otkazali veridbu i raskinuli. 

- Shvatili smo da nam ide bolje kao prijateljima, želimo jedno drugome sreću - rekao je bivši par za strane medije. 

Inače, oko Lekroj i popularnog Aleksa kružile su glasine o njihovoj aferi nekoliko nedelja  ranije. Ona je, učestvujući u rijalitiju 'Southern Charm' otkrila da je pričala s Rodrigezom, odnosno da su razmenjivali poruke, koje ipak nisu bile eksplicitnog sadržaja.

Foto: Reuters/Danny Moloshok

Džej Lo i Aleks Rodrigez - dani sreće

- Kontaktirao me je, i da, razmenjivali smo poruke, ali osim toga nije bilo ničega… Nikad ga nisam videla ili dodirnula. Bili smo samo poznanici. Nikada nije fizički prevario svoju verenicu sa mnom - pojasnila je Medison.

Da Madison nije kriva, tvrdili su i Lopez i Rodrigez pre nekoliko nedelja. 

- Svi napisi su netočni. Radimo na poboljšanju naše veze, treća osoba nema veze s tim - rekli su bivši ljubavnici. 

UHAPŠEN PROVALNIK KOJI JE HTEO DA UĐE U STAN POPULARNE PEVAČICE! Komšije su je spasile!

Prelepa MANEKENKA objavila FOTKU pa sve NASMEJALA: 'Ispada da UVEK DOJIM, ali stvarno je TAKO...' /FOTO/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17