• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

01.10.2021

18:27

ROĐENI POBEDNIK! Sloboda Mićalović se IZLEČILA od KORONE, pa svima pokazala šta radi sa MUŽEM! /FOTO/

Showbiz

ROĐENI POBEDNIK! Sloboda Mićalović se IZLEČILA od KORONE, pa svima pokazala šta radi sa MUŽEM! /FOTO/

Podeli vest

Glumica Sloboda Mićalović pre nekog vremena dobila je koronavirus, a danas je svima objavila lepe vesti.

Tokom boravka u karantinu, poznata glumica nije želela da komentariše svoje zdravstveno stanje, međutim sada je svima jasno stavila do znanja da je pobedila virus.

Naime, 19. septembra prekinuto je snimanje serije “Tajne vinove loze”, jer je Sloboda otkrila da je pozitivna na korona virus.

Foto: printscreen instagram

Sloboda Mićalović

Iako nije želela da komentariše kako se oseća i kakvo je njeno zdravstveno stanje za medije, putem svog Instagram profila često je tokom boravka u karantinu delila sa pratiocima informacije kako provodi vreme.

Ovoga puta podelila je i srećne vesti, da je pobedila koronu i da se vratila poslovnim obavezama. Sem što se vratila pozorišnim predstavama, priključila se i ekipi serije “Tajne vinove loze”, te otkrila da se ludo zabavljaju na snimanju.

Foto: printscreen instagram

Slika sa snimanja serije Tajne vinove loze

Snimila je svoju mlađu koleginicu, pokušavajući da napravi zanimljivu animaciju, kao i svog supruga Vojina Ćetkovića, te jasno svima stavila do znanja da se odlično oseća i da je puna energije i pozitivnog duh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija