• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2021

15:34

BAŠ SE KAJEM! Oglasila se misica koja je oponašala šiptarskog dvoglavog orla!

printscreen

Showbiz

BAŠ SE KAJEM! Oglasila se misica koja je oponašala šiptarskog dvoglavog orla!

Podeli vest

Na Instagramu je osvanula skandalozna fotografija srpske misice Valentine Petrović koja je pokazala simbol takozvane velike Albanije. Sada se ovim povodom i oglasila

Misica trenutno boravi u Šarm el Šeiku, gde se održava Izbor za Mis interkontinental.

Valentina Petrović se fotografisala se sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri pokazale albanskog dvoglavog orla.

Foto: printscreen instagram

Sada se Valentina javno oglasila povodom fotografije koja se pojavila u medijima, te je ovim putem objasnila kako je ovaj potez bio trenutna nepromišljenost i spontanost:

Foto: printscreen

- Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti.

Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite  - rekla je Valentina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Abe

pre 2 godine

Ova devojka, i pored svoga izvinjenja, ne može da predstavlja Srbiju. Strašno je da neko misli da može da uvredi naciju i da sve to može anulirati jednim "izvinite". Povući je sa daljeg takmičenja makar bili bez predstavnika, njoj i eventualno drugima za nauk.

samopostovanje

pre 2 godine

dobila pare......ovakve pushe menadzerima za 20 eura a za 100 eura ce postati i kosovarka...ne treba na to obracati paznju...sjecam se da je onaj glumac trifunovic za cevape i dva piva nosao po saravevu majicu sa likom generala koji je ubijao srbe...

Milena

pre 2 godine

Zabraniti ulaz u Srbiju , kompanija da odreaguje i da joj oduzmu titulu !!!! Sama da plati put do Albanije !!!!!!! Država mora da odreaguje na primeren način : Zabraniti ulaz u Srbiju .Nema tu opravdanja !!!!!!

Skala

pre 2 godine

Vrati se hitno! Ali ne kod mame i tate,nemaš od njih šta da naučiš,idi u školu i ne izlazi iz nje!!!!!!!

bg

pre 2 godine

Pa nemas ti 10 godina da radis takve stvari , to si uradila vrlo svesno da bi prigrabila koji evric. Zabraniti ulazak u Srbiju .

Dule

pre 2 godine

Da imaš mozga ne bi bila na izboru za MIS nego na diplomskom na nekom fakultetu. Pitam se da li bi iole obrazovanoj devojci iz Sebije neko mogao da na brzinu namesti šake kako ti kažeš. Priča za malu decu.

Pera

pre 2 godine

to sto si glupa nije opravdanje .. velicati zlocin nad sopstvenom zemljom je izdaja ..

ana

pre 2 godine

Nista vise ne moze da me iznenadi. Zivi godinama u inostranstvu i verujte mi nasi ljudi se itekao druze sa kosovskim albancima i cak sa onima koji rade u ujedinjenim nacijama za Kosovo. Javno ih podrzavaju cak i preko drustvenih mreza. Tuzno ali istinito

Momčilo Zdravković

pre 2 godine

Dvoglavi orao je na Srpsku zastavu ako niste znali ... Zašto ne smemo rukom praviti orlove ?!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija