• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

27.10.2021

22:18

POLUDEO SAM KADA SAM VIDEO ŠTA JE URADILA, JA SAM BIO U RATU! Ispovest oca misice Valentine Petrović: Ovo je katastrofa, ona nema pojma...

printscreen

Showbiz

POLUDEO SAM KADA SAM VIDEO ŠTA JE URADILA, JA SAM BIO U RATU! Ispovest oca misice Valentine Petrović: Ovo je katastrofa, ona nema pojma...

Podeli vest

Nakon sramnih fotografija srpske misice Valentine Petrović, koja je, pozirajući s predstavnicama Albanije i takozvane države Kosovo na svetskom izboru lepote u Egiptu, pokazala dvoglavog orla, simbol "velike Albanije", cela Srbija se digla na noge, osuđujući takav čin.

Njen otac Aleksandar Petrović oglasio se, te pokušao da opere ćerku, pravdajući se da ona potiče iz četničke porodice i da ni sam ne zna šta joj se dogodilo da tako postupi.

Foto: printscreen instagram

Valentina Petrović

- Ona dete pojma nema, nesvesno je to uradila, nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, kad moram ovako da kažem, a moram da bi je razumeli. Dakle, mi slavimo slavu Svetog Nikolu, to je naša tradicija, vodicu svetimo u kući, tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica - rekao je Petrović, pa dodao:

- Valentina me nazvala, plačući na telefon, govoreći mi: "Tata, šta sam uradila", a ja sam joj rekao: "Sine, uradila si nešto što nije trebalo." Ja sam prvi poludeo kad sam video, ja sam bio u ratu, ako je iko za ovu zemlju dao, ja sam. Ovo je katastrofa po dete, ja sad moram nju psihički da sredim. Ovo je potpuno jedan bezazlen slučaj, ona je rođena u srpskoj porodici, čačanskoj, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Čačku, zar treba decu da opterećujemo u ova vremena takvim stvarima. To je sve bezazleno, to su sve devojke u pitanju, nema razloga da se tu svoja zemlja dovodi u pitanje, naopako stvarno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 2 godine

Pa to smo ti mi srbi. Pa kad je iz srpske i četnike porodice gde joj nadje to srpsko ime... Od toliko lepih srpskih imena....

Rade

pre 2 godine

Ćerka ti je prava Ćurka, nije sve u lepoti. Treba da je edukovana i da zna i druge stvari a ne samo da se dotera i bude lepa. A to je donekle i tvoja krivica, i uopšte roditelja. Nije jedina, mnoge devojke u Srbiji su glupe, i prave ćurke, koje ništa ne znaju. Verujem da je to uradila iz velike gluposti, gledajući njih kako to rade, pa je mislila da to tako treba, zato što ne zna šta to znači. Mnogi mladi oba pola, ne gledaju vesti, i ne čitaju novine, jer ih to ne zanima, i zbog toga ne znaju ništa kao klenovi. Ne daj Bože da se sutra zarati, više od pola njih ne bi znalo šta se i zbog čega desilo. Jednom rečiju Ćurke i Ćurani, ali bukvalno ! ! ! ! ! !

Momčilo Zdravković

pre 2 godine

Ja ne kontam nešto ? Pa zar dvoglavi orao nije srpski ? Al smo mi poremećeni stvarno ...

oleg

pre 2 godine

ti borac boriosi se za siptare nisi vaspitao svoju cerku koju nazivas deti to nije detetoje vec odrasla osoba ti cetnik hahaha pa vidise kako si vaspitao cerku dali ta tvoja cerka vidi stase desava na Kosovo i Metohije ,sramte bilo pajos i obravdavas to stoje ona uradila katastrova to smo mi srbi koji se nazivamo cetnici kako te nije sramota da izustis rec CETNIK brukas celu SRBIJU pi jos izabrana za mis Srbije ona ce prestavjla Srbiju tesko toj Srbiji ako je ovakvi prestavjlaju sram vas bilo.

Jug

pre 2 godine

Ne napadajte dete bez veze ništa strašno nije uradila i ove albanke su pokazale tri prsta , i nikome ništa. Ko je od vas ubedio nekog albanca da pokaže tri prsta ?

Midaga

pre 2 godine

Devojka je ustvari pokazala srpskog orla,a to sto nema pojma o nicemu sem linijica i provoda je stvar kulture..Sada kod Marica u parove i posle par grupnjaka postaje mega zvezda kao diskrecija sa srpskim drzavljanstvom...

Rajko

pre 2 godine

Па што се не нађе неко паметан па је врати у Србију.Овако испаде,шта зна "дете" шта је 100кг,узме па носи.

Saša

pre 2 godine

Pokajala se,nije znala,treba je razumeti.Mlada je,ništa loše nije htela Jeste zeznula ali ljudi ne napadajte već razumite i opraštajte,ljudski je .Imamo mi i gore i prave izdajnike.Velik pozdrav.Zivela Srbija!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija