• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stvarukusa

14.02.2020

16:33

RUČAK ZA CELU PORODICU ZA SAMO 300 DINARA! Izdvajamo tri predloga za jeftin i ukusan obrok!

Recepti

RUČAK ZA CELU PORODICU ZA SAMO 300 DINARA! Izdvajamo tri predloga za jeftin i ukusan obrok!

Podeli vest

Ovo su tri najjefinija jela koja vam mogu dobro doći u danima kad ste u škripcu sa novcem

Sataraš sa jajima

Potrebno je:

2 glavice crnog luka

2 crvene paprike
3 paradajza
malo ulja
2 jaja

Priprema:

Sitno iseckati povrće na kockice. Na malo ulja propržiti luk, kad postane providan dodati iseckanu papriku. Kad paprika pusti sok, dodati sitno iseckan paradajz. Smanjiti jačinu šporeta i ostaviti da se lagano krčka oko 20 minuta. Dodati začine po ukusu, malo soli, suvog začina, bibera. Nakon toga možete izmućkati jaja i dodati u jelo ili ih odozgo staviti i pustiti da se ispeče. Nakon 5 minuta sataraš je gotov.

Ovo jelo osim što je veoma ukusno jako brzo se sprema.

Foto: Printscreen You Tube

Faširane šnicle

Potrebno je:

400 g mlevenog mesa
1 glavica luka
malo prezli
1 jaje
so, začini po želi

Priprema:

Mleveno meso dobro izmešati sa jednim jajetom i sitno iseckanim lukom, pa dodati začine. Nakon što se masa lepo sjedini ostaviti da malo odstoji u frižideru. Nakon pola sata vlažnim rukama oblikovati pljeskavice i pržiti na tihoj vatri malo s jedne pa sa druge strane dok ne dobiju lepu zlatnu boju.

Foto: Pixabay

Makarone sa sirom i jajima

Potrebno je:

1 pakovanje makarona
300 g sira
2 jaja
so, začini

Priprema:

Makarone skuvati u slanoj vodi. Kad su gotove ocediti ih. U posudi ulupati jaja i dodati izmrvljen sir i začine po ukusu. Makarone staviti u pliću vatrostalnu posudu i preliti jajima i sirom. Staviti u zagrejanu rernu 15 minuta da se zapreče. Ručak je gotov kad se uhvati lepa korica na makaronama.

BRZA PITA SA SIROM I ŠUNKOM! Prste da poližeš!

(VIDEO) BRZI KOLAČIĆI PRELIVENI ČOKOLADOM ZA DAN ZALJUBLJENIH! Bez pečenja i kuvanja




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija