NA PRVOJ LINIJI ODBRANE! Ljuta paradajz čorba PODIŽE IMUNITET!

Shutterstock

13:53 Recepti 0

mondo.rs/informer.rs | 15. 03. 2020.

NA PRVOJ LINIJI ODBRANE! Ljuta paradajz čorba PODIŽE IMUNITET!

Poznato je da ljuta hrana poboljšava imunitet, a i topi kilograme, zato ne oklevajte da napravite ovu čorbu. Ako baš, baš volite začinjeno, dodajte i pola sveže ljute papričice...

Sastojci:

2-3 kašike ulja

pola glavice sitno iseckanog crnog ili crvenog luka

list lovora

500 ml kuvanog paradajza

UKUSNA, TOPLA I ZDRAVA! Čorbica od kelerabe, gotova za tili čas!

NEDELJNI RUČAK ZA DESETKU! Piletina punjena spanaćem i mocarelom!

 

800 ml vode

kašičica soli

kašičica mlevenog začinskog povrća

kašičica sitno seckanog ruzmarina

pola kašičice mlevene ljute paprike

pola kašičice bibera

pola kašičice žutog šećera

50 g sitne testenine

Pixabay

Priprema:

Na zagrejanom ulju propržiti sitno iseckani crni luk i list lovora, dok luk malo ne omekša. Naliti kuvani paradajz, dodati vodu, poklopiti i sačekati da provri. U provrelu čorbu dodati sve ostale začine, pa promešati. Dodati testeninu i kuvati desetak minuta ili dok ne omekša, ali paziti da ostane "al dente". Servirati toplo.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]