• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti.rs/informer.rs

20.07.2020

23:00 >> 23:03

Kupili ste ŽILAVO MESO? Evo trika kako da postane SOČNO i MEKANO!

Recepti

Kupili ste ŽILAVO MESO? Evo trika kako da postane SOČNO i MEKANO!

Podeli vest

Sigurno niste uvek oduševljeni kvalitetom mesa koje ste kupili, a pogotovo kada to uočite nakon što ga "izlupate" da biste napravili šnicle...

Izgleda vam žilavo i plašite se da će takvo biti i dok ga budete jeli. Da se to ne bi desilo, primenite neke od sledećih trikova:

* Šnicle ili batake pecite uz krišku jabuke, ananasa ili kruške. Voćkama prekrijte meso, pa će ga njihovi sokovi opustiti i ublažiti žilavost.

OVO JE IZGOVORIO PRED STOTINAMA LJUDI! Kanje Vest otkrio MRAČNU TAJNU koju su on i Kim krili jako dugo!

ČINI ČUDA ZA IMUNITET I KRVNU SLIKU, OBARA PRITISAK... Napravite domaće kupinovo vino! (RECEPT)

Foto: Shutterstock

* Veče pre pečenja stavite meso u marinadu od jabuke, belog luka i maslinovog ulja. Ostavite da stoji u frižideru čitavu noć. Omekšaće ga i učiniti ukusnijim.

* Pola sata pre nego što planirate da ispečete šnicle ili batake, držite ih u limunovom soku, jer će ih on "opustiti" na najbolji način.

NAJUKUSNIJE mini pice od domaćeg testa, GOTOVE ZA TREN!

* Nekoliko minuta pre pečenja prelijte meso slatkim gaziranim sokom, osušite ga pre pečenja i pospite biberom. Šnicla će biti sočnija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija