• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žena blic

25.08.2020

16:02

DOMAĆE JELO KOJE MORATE DA PROBATE! Evo kako da napravite najukusniji punjeni paradajz!

Recepti

DOMAĆE JELO KOJE MORATE DA PROBATE! Evo kako da napravite najukusniji punjeni paradajz!

Podeli vest

Prijatno!

Ako volite domaća jela, onda ovo morate da probate.

(VIDEO) PITA SA TIKVICAMA I SIROM! Idealna večera

Sastojci:

- Paradajza 6 kom
- Krompir 6 kom
- Slanina isečene na listiće 6 kom
- Biber, so i vegeta 

Foto: Shutterstock

Priprema:

Uzmite paradajz i isecite gornji deo, sa kašikom izdubite seme. Krompir isecite na kockice i skuvajte, a dok se krompir kuva možete da iseckate slaninu na kockice i malo kulena ako volite. Kada se krompir skuvao, ispasirajte ga i sve sjedinite, posolite i punite paradajz. U tepsiju podmazanu sa uljem ili mašću, poređajte i stavite u zagrejanu rernu nekih 20 minuta. Dok peče, u tiganju ispecite jaja koliko želite i servirajte u tanjir sa paradajzom. Prijatno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija