Recepti
DOMAĆA MUSAKA NA DRUGAČIJI NAČIN! Ručak spreman za manje od POLA SATA - prste da poližeš!
Musaka na malo drugačiji način, ali jednako ukusna
Potrebno je:
- 1 patlidžan
- 500 g mesa (po želji)
- 1 luk
- So i biber
- 1 kg origana
- 1 kg dimljene paprike
- 2 čena belog luka
- 200 ml paradajz soka
- 250 ml neutralna pavlake
- 60 ml kisele pavlake
- 150 g kačkavalja
- 50 g kačkavalja za preko
Priprema:
Isecite na kockice patlidžan i luk, propržite. Dodajte origano, mlevenu papriku, meso, dodajte beli luk i paradajz sok. Pržite 10 minuta. Napravite sos. Dodajte slatku pavlaku, krem sir ili kiselu pavlaku i rendani kačkavalj. Istopite sve sastojke stavite u posudu za pečenje red mesa pa sosa preko na kraju rendani kačkavalj. Zapecite na 180 stepeni 25 minuta.
komentari
Ivan
pre 4 godine
Baš sam hteo to da prokomentarišem, no neverovatno je to kakve su greške u pisanju i koliko je neodgovornosti u tom smislu. Nekada se vodilo računa i na gestikulaciju prilikom čitanja važnih vesti a kamoli nešto veće. Novinarski stupci su prolazili kontrolu i proveru, pravopisne graške su bile stvarno retkost a danas je nepismenost i nelogičnost izgleda poželjna
Ostavite komentar
Pravila komentarisanja:
Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.
Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.