
bakina kuhinja
ŠARGAREPA KAO DODATAK JELU ILI SAMOSTALNO JELO! A još ako napravite šnicle uz to... /VIDEO/
Šargarepa idealno ide uz šnicle i onda je to idealan ručak..
Potrebno je:
1/2 kg šargarepe
NJENO VELIČANSTVO-KOPRIVA! Evo koje bolesti leči ova čudesna biljka!

ONA IMA NAJSKUPLJE TELO NA SVETU! Ceo svet ZURI u izvajano telo ove LEPOTICE u mini GAĆICAMA, a ZALJUBLJENA je u NJEGA /FOTO/


1 veza belog luka
1 crvena paprika
so..biber..beli luk
ulje maslinovo

bakina kuhinja
Priprema :
Na ulju propržiti seckn mladi crni luk, pa dodati seckan beli lik i papriku.
Kad se izdinstata ubaciti na kolutove šargarepu. Dodati malo vode i dinstati da omekne oko 20 min. Posloliti pobiberiti.. dodati peršunov list
Ja sam šargarepu servirala uz pileće bele šnicle
Evo recepta i za šnicle:
Meso iseći na šnicle pa ga izlupati posolit. Premazati sa senfom pobiberiti i posuti belim lukom i dodati 2 kašike soja sosa i maslinovog ulja malo i sve izjednačiti.
Pokriti i ostaviti da odstoji bar 30 min. Peći na suvom tiganju ili roštilju. Pred kraj posuti sitno seckanim belim lukom.. Fantaszija ukusa..uživajte ..
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
srbijadanas | Subota, 20. 02. 2021.