
Shutterstock
PROJARA sa MLADIM LUKOM i SLANINOM! BOGOVSKI doručak ili večera! /RECEPT/
Malo nadogradjen recept za bakinu projaru sa mladim lukom i slaninom, a sve u susret proleću... Uživajte!
Sastojci:
DŽEJMI OLIVER OTKRIO TAJNI SASTOJAK ZA SAVRŠENU PICU! Nećete se pokajati ako budete probali NJEGOV RECEPT! /FOTO/

DA LI STE ZA ČIPS OD CVEKLE? Zdravija varijanta za sve koji ne mogu da odole GRICKALICAMA!


2 jaja
šolja kukuruznog brašna
šolja brašna
Rolovani ćureći file punjen pesto-sosom - PREDLOG ZA RUČAK KAO IZ RESTORANA!

MOJ MUŽ OBOŽAVA OVE PIHTIJE! Prave se od ćurećeg mesa, ali imaju i jedan TAJNI SASTOJAK - OTKRIĆU VAM!

pola šolje ulja
šolja jogurta
pola šolje svežeg kravljeg sira
prašak za pecivo
kašičica soli
perca mladog luka
malo seckane slanine
Shutterstock
Priprema:
Perca mladog luka sitno iseckajte i pomešajte zajedno sa svim ostalim sastojcima. Po potrebi dodajte mleka ako je smesa pregusta. Slaninu isecite na tanke tračice i stavite na površinu smese ili ako vam je lakše, sitno iseckajte i dodajte u smesu. Pecite na 200 stepeni oko 40 minuta. Ohladite, isecite na kocke i poslužite.
Prijatno!
RECEPT ZA KEKS TORTU! Potreban vam je mikser i par sastojaka!
FAŠIRANE ŠNICLE SA TIKVICAMA! Savršen ručak subotom!
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
magazin.novosti/informer.rs | Sreda, 03. 03. 2021.