PROJARA sa MLADIM LUKOM i SLANINOM! BOGOVSKI doručak ili večera! /RECEPT/

Shutterstock

08:13 >> 08:14 Recepti 0

coolinarika.com/informer.rs | 07. 03. 2021.

PROJARA sa MLADIM LUKOM i SLANINOM! BOGOVSKI doručak ili večera! /RECEPT/

Malo nadogradjen recept za bakinu projaru sa mladim lukom i slaninom, a sve u susret proleću... Uživajte!

Sastojci:

2 jaja

šolja kukuruznog brašna

šolja brašna

pola šolje ulja

šolja jogurta

pola šolje svežeg kravljeg sira

prašak za pecivo

kašičica soli

perca mladog luka

malo seckane slanine

Shutterstock

Priprema:

Perca mladog luka sitno iseckajte i pomešajte zajedno sa svim ostalim sastojcima. Po potrebi dodajte mleka ako je smesa pregusta. Slaninu isecite na tanke tračice i stavite na površinu smese ili ako vam je lakše, sitno iseckajte i dodajte u smesu. Pecite na 200 stepeni oko 40 minuta. Ohladite, isecite na kocke i poslužite.

Prijatno!

RECEPT ZA KEKS TORTU! Potreban vam je mikser i par sastojaka!

FAŠIRANE ŠNICLE SA TIKVICAMA! Savršen ručak subotom!


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.