• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: soibiberblog/informer.rs

18.04.2021

12:53

LAKO, brzo, UKUSNO! RIBA sa MIROĐIJOM, kaparom i PISTAĆIMA! /RECEPT/

Recepti

LAKO, brzo, UKUSNO! RIBA sa MIROĐIJOM, kaparom i PISTAĆIMA! /RECEPT/

Podeli vest

Sadrži jednostavne sastojke, priprema je laka i brza, a ukus fenomenalan. Probajte losos sa mirođijom, kaparom i pistaćima...

Sastojci:

1 kg lososa ili neke druge ribe, očišćen i isečen na duge filete, sa kožicom ili bez nje

so, biber

Foto: Shutterstock

2 kašike iseckane mirođije

2 kašike kapara

kašika limunovog soka

3 kašike ulja

12 kašika grubo iseckanih pistaća

Foto: Pixabay

Priprema:

Zagrejte rernu na 220 stepeni. Pripremite sud u kojem ćete peći ribu. Papirnatim ubrusom prekrijte filete lososa i tapkajte da izvučete iz ribe suvišnu vodu. Rukama utrljajte so i biber prema ukusu, ali imajte na umu da ćete na losos staviti usoljeni kapar. U manjoj činiji pomešajte mirođiju, kapare, sok od limuna i maslinovo ulje i time prelijte filete lososa. Zatim pospite ribu pistaćima. Kada je rerna zagrejana, pecite oko 10 minuta. Losos služite čim ste ga izvadili iz rerne.

Prijatno!

SUPER BRZI RUČAK! Pikantna piletina sa krompirićima prelivena pavlakom /VIDEO/

BRZA VEČERA! Ukusno jelo od 7 sastojaka! /VIDEO/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17