• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2021

09:50

OVA NAMIRNICA JAČA IMUNITET! Evo kako treba da se upotrebljava da bi njeno dejstvo bilo MAKSIMALNO

Pixabay

Recepti

OVA NAMIRNICA JAČA IMUNITET! Evo kako treba da se upotrebljava da bi njeno dejstvo bilo MAKSIMALNO

Podeli vest

Neznanje je jedan od najvećih neprijatelja čoveka i njegovog zdravlja. Lekovi se nalaze tu odmah pored nas. Sigurno ne znate da će vam on pomoći da ojačate imunitet

Osvrnite se oko sebe, priroda je mnogo toga uredila da nam pomogne u svakom segmentu života, pogotovo kada je zdravlje u pitanju. Njegovo veličanstvo ORAH je tu pored nas, darežljiv je i pomoćiće vam da poboljšate svoj imunitet.

SASTAV:

- orah, mlada jezgra      200 g

- med                           1 kg

Foto: Pixabay

Med - čisto zdravlje

PRIPREMA: 

Oljuštiti mlad orah tako da ostane 200 g jezgra koje pomešamo sa medom.

UPOTRBA:

Uzimati kafenu kašičicu ujutru na prazan stomak

NAPOMENA:

Terapija traje dok se ne potroši cela količina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

GRICKAJTE KOREN LJILJANA I NE BRINITE ZA IMUNITET!
Ljubav

GRICKAJTE KOREN LJILJANA I NE BRINITE ZA IMUNITET!

Već skoro dve godine svi pričamo o jačanju imuniteta, i zvanična medicina i zagovornici fitoterpije. Nemojte biti lenji kada je zdravlje u pitanju. Pronađite ove biljke u prodavnicama zdrave hrane ili kod proverenih biljobera, i napravite od mešavine lekovitoh trava pravi čaj koji će štiti vaš imunitet

20.10.2021

15:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija