• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2020

12:38

Anabela saznala za POMIRENJE LUNE I MARKA, zamalo dobila NERVNI SLOM - IMAJU MOJ BLAGOSLOV I OPROST, ALI NE I MENE! (VIDEO)

Estrada

Anabela saznala za POMIRENJE LUNE I MARKA, zamalo dobila NERVNI SLOM - IMAJU MOJ BLAGOSLOV I OPROST, ALI NE I MENE! (VIDEO)

Podeli vest

Jecaji se prolomili Rajskim vrtom.

Drvo mudrosti je primetilo da je Anabela Atijas saznala da su se Luna Đogani i Marko Miljković sinoć pomirili kada je jutros menjala baterije i zatekla ih u krevetu, pa ih ju je pozvalo da čuje njeno mišljenje, a ona je otvorila dušu.

Foto: TV Pink printscreen

JA SAM PAĆENICA, TEBI TREBA K*ČKA! Luna PUCA PO ŠAVOVIMA, Miljković je oveo do LUDILA: S*REŠ PO NAŠOJ VEZI! (VIDEO)

- Jao, golupčići. Videla sam kad sam menjala baterije. Sve je isto, što se mene tiče imaju moj oprost, za sve ono što su po mom dolasku rekli kako me gledaju, svo troje. Još uvek ne mogu da kažem, ne znam, osećam se ravnodušno. Sinoć sam bila ponovo ranjena, njenim i izlaganjem njenog oca. Svaki put ima potrebu da brani sve osim mene. Sinoć je rekla da lažem, da nisam takva kakvom se predstavljam. Meni je prestrašno. Na sve to ustaje i tata i govori: "Eto, konačno Luna priča istinu". To je njihovo pravo, dobro sam prošla - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink printscreen

- Zadrugari komentarišu da je Luna morala da izvređa tebe, da bi se pomirila sa Markom - prokomentarisalo je Drvo.

IZLANULA SE! Otkrila detalje UGOVORA - Zorica Marković PRISTALA NA RIJALITI NEKOLIKO GODINA, sledi joj i ZADRUGA 5?

- I ja sam tako mislila, svi su mogli da vide da njihova veza funkcioniše tako kako funkcioniše, ja sam to čula lično od nje. Nikada nisam bila uzrok njihovog raskida. Sad odjednom ja njoj ne valjam, odjednom sam bila loša... Verovatno ima istine. Svi su mislili da je razmažena, ja sam mislila da je to predivno, ali eto, nemam pojma gde sam podbacila. Svi me osuđuju. Što se mene tiče, imaju moj blagoslov i oprost, ali ne i mene! Sve sam očekivala, ali ne i da će ona da me odbaci. Naša ljubav i povezanost nisu zaslužile ovo. Da prolazimo jedna pored druge tako... Moj najveći strah je bio da me deca napuste, eto, jedno je odustalo, još dvoje mi je ostalo. Nadam se da je dosta od života šibanja. Više neću raditi na našem odnosu, ne mogu više da budem odbačena, svega što sam prošla u "Zadruzi" od strane nje, njenog oca i dečka ovde, imam strah da ih imam u životu, svi su me ispovređivali. Ona im je dala za pravo. Trebalo je da kupi moju ljubav, tako što će mene da škartira... Nisam odustala ja od nje, odustala je ona od mene. Ne mogu da molim za ljubav svog deteta. Prevelik sam udarac primila ovde - govorila je Anabela.

U narednom video-prilogu pogledajte detaljno o svemu ovome. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dada

pre 3 godine

To iz Gorazda ili ocajnicka zelja da bude beogradjanka..ma ti si dosla zbog Marka ..

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17