• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

08.03.2022

22:13

SPEKTAKULARAN “NOVI” POČETAK PRED PREPUNOM DVORANOM "BORIK"! Marija Šerifović zapalila Banja Luku!

Promo

Estrada

SPEKTAKULARAN “NOVI” POČETAK PRED PREPUNOM DVORANOM "BORIK"! Marija Šerifović zapalila Banja Luku!

Podeli vest

Fanovima je priredila veče za pamćenje!

Regionalna muzička zvezda baš na 8. mart počela je svoju koncertnu turneju spektakularnim koncertom u dvorani “Borik” u Banja Luci pred gotovo 15. hiljada ljudi

Foto: Promo

Dobro veče Banja Luko! Čast mi je što sam ponovo ona stara “pevačica” baš u vašem gradu i što nastavljam da radim ono što najviše volim baš iz vašeg grada - obratila se Marija na početku koncerta uz čestitke svim damama.

- Neka vam svaki dan bude dan pun ljubavi i da vas svaki dan gledaju na način na koji i zaslužujute. Pevaću večeras za sve vas. Dobro mi došli - rekla je Marija. 

Foto: Promo

Neposredno pred početak koncerta za okupljene predstavnike medija Bosne i Hercegovine pevačica je otkrila da je repertoar osavremenila novim pesmama. 

- U odnosu na “Drugu stranu ploče” koju je publika slušala pripremila sam nekoliko novina. Neka to sve ostanu muzička iznenađenja za publiku - dodaje Marija. 

Regionalna muzička zvezda koncert je otvorila pesmom “Pametna i luda” a već 12. marta održaće veliki solistički koncert u Zagrebu, a sve kao uvertira za niz beogradskih koncerata koji su zakazani za 23,24 i od danas u još jednom terminu. S obzirom na da su zakazana dva rekordno rasprodata, mizička zvezda objavila je danas informaciju da su karte za treći koncert već u prodaji.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija