• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.04.2022

09:47

LJUBA PANTOVIĆ RAZOTKRILA ELITNE PROSTITUTKE Svi zanemeli kada je spomenula Staniju!

Estrada

LJUBA PANTOVIĆ RAZOTKRILA ELITNE PROSTITUTKE Svi zanemeli kada je spomenula Staniju!

Podeli vest

Ljuba Pantović, fitnes trener i rijaliti učesnica brutalno je iznela svoje stavove

Ljuba Pantović, u emisiji "Puls Srbije", oštro je iznela svoje mišljenje najaktuelnijim temama na domaćoj estradnoj sceni.

Foto: HIT dodatak/informer

Ljuba Pantović

- Svi pričaju o elitnoj prostituciji, samo ja ne vidim ništa elitno. Prostitutka, ko prostitutka. Za mene su to jeftinoće, nakaradne žene, spodobe mentalne i osobe koje nisu sposobne ni za šta u ovo, životu. Da su mogle da rade šta hoće ne bi bile to što je su - oštro je prokomentarisala Ljuba.

Ona je iznela svoje brutalne stavove o ženama i devojkama koje se bave prostitucijom, navodeći da je njima po svaku cenu cilj da izađu u novinama.

- I te što se brane, bolje da se ne brane. Najbolje bi im bilo da nabiju glavu u kesu i da čekaju da prođe. Meni je to kolektivni blam, to je najveći problem zemlje Srbije što svi hoće da budu poznati, pa po cenu da im izađše slika u novinama ispod koje stoji - prostitutka - rekla je Ljuba i pozvala sve roditelje da svoju decu daju na sport.

Foto: printscreen

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović osuđujiće je prokomentarisala i najaktuelnije teme sa estrade - nova kola Saše Popovića, Ružica Veljković - afera prostitucija i mama Stanije Dobrojević, koja se skinula u šestoj deceniji života.

- Saša Popović je mag marketinga, sve je on to zaslužio što ima. Ima neverovarno kefalo, a što se tiče druge i treće teme meni su one đuture, neka ovi iz treće pročitaju drugu. Neko ih je opisao negde ili to meni liči, ne kažem da jeste, ali sumnjam - kaže Pantovićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija