• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

20.04.2022

10:56

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PROSLAVLJA 50. ROĐENDAN! Nije želeo da pravi žurku, ali se Jovana za sve pobrinula!

Estrada

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PROSLAVLJA 50. ROĐENDAN! Nije želeo da pravi žurku, ali se Jovana za sve pobrinula!

Podeli vest

Pevač o večerašnjoj žurci ne zna ništa dok se ne pojavi

U porodici Joksimović mesec april je rezervisan za rođendanska slavlja, 10. aprila bio je rođendan sina Koste, a deset dana kasnije na redu je došao rođendan glave porodice.

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Željko i Jovana Joksimović

Željko danas proslavlja jubilarni, 50. rođendan. Pet dana kasnije sledi rođendan supruge Jovane, koja će ove godine oduvati 41 svećicu. Jubilej najstarijeg člana porodice bio je razlog da, nakon koncerta u Zagrebu, pevač napravi retrospektivu njegovog života, pa je prvo otkrio  da li postoji momenat u životu koji želi da promeni:

- Svakako da postoje. Međutim, uvek sam težio nečemu novom. Podsećanja služe da kroz njih samo prolaziš, kao i da u njima pronađeš i nekakvu vrstu inspiracije, kao i nečeg što je obavezujuće. Nekada čovek na neke stvari ne može uticati, a nekada može - ispričao je Joksimović, a potom otkrio kako zamišlja narednih pedeset godina:

Foto: Informer

Slave u aprilu... Jovana i Željko

- Mislio sam, iako volim rođendane i svetkovine, da ovaj jubilarni ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Manja i ona su organizovale proslavu, tako da se ja nisam mešao ni u šta. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje. Iskren da budem, to što dolazim kao gost-slavljenik mi i te kako prija. Pretpostavljam, na kraju da sam i zaslužio takvu pažnju. Narednih 50 zamišljam tako da sve što dolazi je samo refleksija svega što si uradio pre toga. E, sad da vidimo. Verujem u sve dobro i pozitivno - iskren je muzičar i kompozitor velikog broja hitova.

Dok svi kažu da su godine samo broj na papiru, Željko otkriva kakav je njegov stav o tome:

- Jesu godine broj, ali na brojeve se ne treba preterano osvrtati. Da smo na nekoj drugoj planeti, ja bih sada imao 10 godina, a ne 50. Dakle, sve može da bude relativno - kroz smeh priča pevač.

Foto: insajder/Žarko Radovančev

Željko Joksimović

Za sam kraj, pevač je priznao kada mu je bilo najlepše, a kada najteže u životu.

- Nemam konkretan odgovor na ovo pitanje. Sve teške situacije, potrebno je proglasiti normalnim, jer jedino tako možeš nastaviti normalno da živiš, da se nadaš. Isto tako, lepe momente proglašavam nečim što si verovatno zaslužio, i ni u njima se preterano ne poneti, nego ih uskladištiti u fioku nečeg lepog, što će ti za budućnost biti i inspiracije i obaveza. Sve u svemu, sve je iskustvo, i škola. Pouke i poruke pratiti. Ostalo je sve na Bogu - objasnio je Joksimović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija