• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.09.2022

18:10

OVAKO IZGLEDAJU AFRIKINI NOVI SILIKONI! Sandra pokazala petice, grudi joj pucaju!

printscreen

Estrada

OVAKO IZGLEDAJU AFRIKINI NOVI SILIKONI! Sandra pokazala petice, grudi joj pucaju!

Podeli vest

Sandra Afrika nedavno je odlučila da zameni silikone, a sada je to i uradila i svi su oduševljeni njenim novim poprsjem

Afrika se podvrgla etsteskoj operaciji pre nešto više od dve nedelje u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a sada je po prvi put pokazala bujno poprsje.

Foto: Printscreen tiktok

Sve puca od silikona... Sandra Afrika

Naime, iako su joj tezge širom regiona, ali i dijaspore, zakazane mesecima unapred, Sandra je bila prinuđena da otkaže nekoliko nastupa, kako bi zamenila dotrajale silikonske grudi.

Sada je na društvenoj mreži Tik Tok osvanuo snimak kojim je predstavila novi izgled bujnog poprsja, te je očiglendo da je ugradila petice koje izgledaju perfektno.

Foto: Printscreen tiktok

Sada ima i grudi i guzu... Sandra

Pevačica je igrala sa Di-džejom Kostijem sa kojim je snimila svoj najveći hit "Devojka, tvog druga", a pored zavodljivog plesa, pratioci popularne društvene mreže nisu mogli da ne primete Sandrine nove grudi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija