• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

16.03.2023

09:40

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!

printscreen

Estrada

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!

Podeli vest

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac, a pevačica Maja Nikolić za Informer rekla je da nije slutila da će tako tragično završiti.

Maja Nikolić ističe da je Ksenija bila osoba omiljena u društvu i da je posedovala harizmu koja nikoga nije ostavljala ravnodušnim i da će zauvek ostati upaćena kao srpska lepotica. 

Ko je bila Ksenija Pajčin, po čemu je pamtiš?

- Ksenija je bila energična devojka, anđeo po dobroti, a umetnica po ludilu. Svi smo voleli njen zarazni smeh i način na koji je igrala. Ona je šarmirala svakog i muškarce i žene, a to se zove harizma. Imala je ono nešto sa čime se retko ko rađa, ali nije bila svesna sebe i svoje lepote, moći nad svetom i medijima oko sebe. Bila je skromna i uvek radosna. 

Da li ste sarađivale, kakva je bila?

- Sarađivale smo na festivalima gde je plesala sa svojom ekipom i po emisijama. Uvek sam je volela jer je bila otvorenog srca, iskrena, topla iako mnogi kažu da je imaala divlju energiju ja je nisam doživeljavala na taj način.

Hoće li ostati upamćena kao fatalna žena, da li su je možda kolege zaboravile?

Foto: Youtube printscreen/Ksenija Pajčin

Ksenija i Kapisoda nađeni mrtvi!

- Kolege je nisu zaboravile i nikad neće, jer takva energija se retko rađa. Bila je radosna osoba, jedno veliko dete nesigurno u sebe i svoje kvalitete. Nikada nije bila dovoljno svesna koliko je zaista bila lepa.

Šta bi je posavetovala da možeš da vratiš vreme i šta bi rekla mladim pevačicama u kakve veze da ne ulaze?

Foto: Privatna arhiva

 

- Sve bih posavetovala da ne ulaze u toksične veze i da izbegavaju ekstremno ljubomorne partnere. Jedino je problem što srce ne bira i zato kažu da je ljubav slepa.

Da li si mislila da će tragično da se okonča njen život?

- Niko nije verovao da će se tako tragično da se završi njen život. Najbolje od svih nas ju je poznavao Karamela koga obožavam i dan danas smo u kontaktu, ali mislim da ni on nije mogao toliko da utiče na Kseniju, jer je bila previše svoja. Kada je neko zaljubljen ne mozeš mu otvoriti oči koliko god se trudio. Bila je nevino hrabra i imala taj neki vamp izgled, pa će zauvek ostati upamcena kao fatalna devojka!

Foto: Printscreen You Tube

Ksenija Pajčin ubijena 2010. godine

Kako prepoznati da je partner toksičan i kada je znak da treba napustiti vezu?

- Potrebna je stručna pomoć da bi se neko zaštitio od toksične veze i uvek preporučujem savetovanje kod psihologa ili psihijatara u zavisnosti od toga koliko je duboko toksična veza. Takvu vezu treba napustiti odmah! Lako je reći, a teško učiniti ako ima jakih emocija, zato i preporučujem pomoć strucnih lica ili duhovnika. Ksenija je bila i ostala naša srpska heroina i mit o njoj i njenoj lepoti i harizmi će zauvek da traje. Rasplakala sam se, iskreno sam je volela i bila je jedno veliko dete sa neukrotivom energijom. Ksenija je naša srpska ikona, tragično je stradala zbog ljubavi, srce me boli zbog toga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije
Politika

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov razgovarao je danas telefonom sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić i ministrima unutrašnjih i spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem i Markom Đurićem o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o dešavanjima u i oko Bosne i Hercegovine, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

06.05.2024

19:18

Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić i profеsorka Vеsna Turkulov sa štićеnicima "Zеmljе živih" na Čеnеju, njihova poruka jasna- nеophodna druga šansa intеgrisanja i društvo
Politika

Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić i profеsorka Vеsna Turkulov sa štićеnicima "Zеmljе živih" na Čеnеju, njihova poruka jasna- nеophodna druga šansa intеgrisanja i društvo

Povodom drugog dana Vaskrsa gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić i prof. dr Vеsna Turkulov danas su darivali i posеtili tеrapijsku zajеdnicu „Zеmlja živih” na Čеnеju, koja jе osnovana 2005. godinе pod okriljеm Svеtoarhangеlskog manastira iz Kovilja, uz blagodlov vladikе Irinеja i patrijarha Porfirija.

06.05.2024

18:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!
POKAZAO ZUBE

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!

Odnosi između Rusije i SAD nastavljaju da se pogoršavaju, o čemu svedoče loše vesti koje su pre nekoliko dana stigle iz američke prestonice Vašingtona. Postalo je poznato da je predsednik Džo Bajden potpisao zakon (REPO) koji mu omogućava da konfiskuje zamrznutu rusku imovinu. Kako su primetili kineski novinari, ruski lider Vladimir Putin poneo se prilično neobično u tako teškoj situaciji. Ove podatke donosi Eastday.

06.05.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija