• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs/A.S.

29.03.2023

21:55

MOGLA SAM DA JE UBIJEM! Nada Topčagić gurnula dadilju niz stepenice, pa je pretukla, pevačica decenijama čuvala ovu tajnu

Youtube printscreeen

Estrada

MOGLA SAM DA JE UBIJEM! Nada Topčagić gurnula dadilju niz stepenice, pa je pretukla, pevačica decenijama čuvala ovu tajnu

Podeli vest

Nada Topčagić otkrila je kako je poludela kada joj je videla da je dadilja pokrala njene stvari i počela da beži sa punom torbom, te ju je pevačica gurnula niz stepenice, a potom počela da tuče.

Nada Topčagić otkrila je kako zamalo nije usmrtila devojku koja je kod nje u kući radila kao dadilja i kućna pomoćnica, a kako kaže razlog je taj što nije želela da joj čuva sina za doček Nove godine. 

Pevačica je poludela kada je videla tu devojku da je uzela njene stavari i počela da beži iz stana, te ju je gurnula niz stepenice i tukla, a ozbiljnosti situacije nije bila svesna u tom momentu. 

Foto: Printscreen You Tube

Nada Topčagić

- Moj sin Mikica je imao svega sedam meseci. Ja usred Kanade, a komšinica mi javlja, videla je moja vrata stana otvorena, Mikica u krevecu upišan, plače dete, a ona mi sve pokrala i pobegla. Ostavila dete samo s otvorenim vratima. Čak je i stvari za bebu odnela – priseća se pevačica. 

Nada je otkrila da ju je tražila posle toga, ali da nikako nije mogla da je nađe, a sreće nije imala ni sa sledećom dadiljom koju zamalo nije ubila. 

- Nakon ove jadnice nisam angažovala žene neko vreme, ali pred doček Nove godine morala sam da nađem devojku da mi čuva sina. Jednu pomoćnicu sam gurnula niz stepenice, mogla sam da je ubijem. Toliko sam je tukla da nije bila svesna šta joj se desilo. Sećam se kao da je danas. Ja se spremam da pevam Novu godinu u Užicu, četiri po podne, ona dolazi i kaže mi da neće da mi čuva dete jer ide na doček - rekla je ona i dodala:

Foto: printscreen

Nada Topčagić

- Kažem ja njoj: „Koju Novu godinu, stani, sve ti je*em.“ Ona je počela da beži iz stana s punom torbom. Pokrala mi stvari, našla sam moje stvari kod nje u torbi. Gurnula sam je tada niz stepenice, letela je kao bubanj. Nisam mislila tada da mogu da je ubijem. Posle sam nosila dete sa sobom u Užice da pevam doček jer sam nju nalupala - rekla je Nada, koja je decenijama čuvala ovu tajnu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija