• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

25.04.2023

07:20

IZDRŽAVALA SAM MUŽA! Snežana Borjan otkriva tajnu koju je čuvala sedam godina!

Printscreen You Tube/Hit Informer

Estrada

IZDRŽAVALA SAM MUŽA! Snežana Borjan otkriva tajnu koju je čuvala sedam godina!

Podeli vest

Snežana Borjan progovorila je o svom braku sa slavnim golmanom, Milanom, rekavši da su joj drugarice branile da su uda za njega, ali ih ona nije poslušala jer se vodila srcem.

Snežana Borjan je otkrila da je izdržavala supruga Milana Borjana! Njih dvoje počeli su da se zabavljaju 2015. godine, kada golman fudbalskog kluba Crvena zvezda ni izbliza nije zarađivao kao danas!

Foto: printscreen

Snežana Borjan

- Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac trošio na putovanja i izlaske. Tad sam ga izdržavala i on to danas svima priča, nije ga sramota. I ne treba, jer smo sve što imamo stvorili zajedno - priča Snežana. 

Supruga slavnog golmana je otkrila da su joj prijatelji govorili da ne treba da se uda za njega, ali ih ona nije poslušala. 

- Posle godinu dana zabavljanja odlučili smo da se venčamo 2016. Prijateljice su mi govorile: "Kako sada da se udaš kada si na vrhuncu karijere? On nije uspešan sportista." Govorila sam da me to ne zanima jer imamo ljubav, zahvaljujući kojoj može sve da se postigne. Tako je i bilo - izjavila je Snežana. 

Foto: Privatna arhiva

Snežana Borjan i Milan Borjan
Ljubav pobeđuje

Milan je živeo kod mene u stanu. Prijateljice su mi govorile: "Zašto se udaješ? On nije uspešan sportista"

Snežana svim devojkama savetuje da ne obraćaju pažnju na materijalni status partnera.

- Ako u startu razmišljate da se udate samo zbog novca, nebitno da li se radi o fudbaleru, nekom drugom sportisti ili biznismenu, izgubićete! Takav muškarac će vas varati, bićete nezadovoljne ili ćete biti zatvorene u kući bez prava da bilo šta kažete ili da negde izađete s prijateljima - završila je ona. 

Foto: printscreen

Snežana Borjan i Milan Borjan

Milan: Prvi put sam je poljubio na kvarno

Milan Borjan je otkrio da je prvi put poljubio Snežanu na kvarno:

- Bio je to naš prvi izlazak i sećam se da smo bili na jednoj pumpi... Hteo sam da je poljubim, ali nisam znao kako. Pitao sam je da li nosi veštačke trepavice, a ona mi je odgovorila da su njene. Rekao sam joj: "Zažmuri da vidim." Kada je zatvorila oči, poljubio sam je i tako je krenula naša priča.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija