• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.05.2023

12:34

KARIĆ POLOMIO ŠAVIJI JAGODIČNU KOST, MORA NA HITNU OPERACIJU! Nataša na intenzivnoj nezi: To je bio horor!

printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Estrada

KARIĆ POLOMIO ŠAVIJI JAGODIČNU KOST, MORA NA HITNU OPERACIJU! Nataša na intenzivnoj nezi: To je bio horor!

Podeli vest

Nataša Šavija ponovo se oglasila iz bolnice najavljujući da će se osvetiti Stefanu Kariću kojeg je optužila da ju je sinoć zverski pretukao, a potvrdila je i da joj je polomljena jagodična kost kao i da mora na hitnu operaciju.

Nataša, koja je noćas oko 01.40 primljena u KC Vojvodina nakon batina koje je dobila, kako tvrdi, od Stefana Karića, sada se ponovo oglasila:

 

 

- Hvala svima na podršci, ne stižem svima da odgovorim, uglavnom tačno je sve. Za osobu ne potvrđujem zbog toka istrage jer je prijavljen, ali samo da zna da ću mu se us**ti u život jer se za ovo ide na robiju. U bolnici sam, primam terapije i čekam operaciju, slomljena mi je jagodična kost, a o hororu prebijanja (nije bio jedan udarac kako se piše) da ne pričam. Ovo mi se niakd u životu nijue desilo, a onu devojku je bog pogledao što s ena vreme spasila od psihopate koji deluje kao cica mica, anđelčić. Zapravo je ženomrzac i naravno samo žene može krvnički da bije. Ali polako, sve će doći na svoje... - napisala je Šavija.

Foto: Instagram/printscreen

Kako su preneli mediji, Stefan je juče na svadbu prijatelja došao sa Šavijom, a nakon toga je došlo do incidenta kada ju je, prema njenim rečima, pretukao u Vrdničkoj kuli. A prema najnovijim informacijama, Stefan je i zvanično osumnjičen i policija traga za njim. 

Foto: Privatna arhiva

Nataša Šavija

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor

pre 1 godinu

SNS kultura. Ovoga nije bilo za vreme Slobe ni žutih.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija