• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer.rs/A.S.

18.05.2023

09:20

ŠAVIJA PITALA STEFANA DA LI MOŽE DA DOĐE NA SVADBU! Osman otkrio nove detalje iz noći kada se desio incident, sin mu je ispričao ovo

printscreen

Estrada

ŠAVIJA PITALA STEFANA DA LI MOŽE DA DOĐE NA SVADBU! Osman otkrio nove detalje iz noći kada se desio incident, sin mu je ispričao ovo

Podeli vest

Osman Karić otkrio je detalje razgovora sa Stefanom u zatvoru, a tom prilikom je ispričao šta se desilo u noći kada je Nataša Šavija pretučena.

Nataša Šavija primljena je hitno u bolnicu nakon što ju je, kako je navela, Stefan Karić pretukao u noći između zmeđu 30. aprila i 1. maja u Vrdničkoj kuli, gde su bili zajedno na svadbi. Sterleta zadobila prelom jagodične kosti, zbog čega je morala da ide na hitnu intervenciju. 

Stefanu je određen pritvor u trajanju od 30 dana, gde ga je njegov otac Osman nedavno posetio. Osman je sada otkrio nove detalje noći kada se dogodio incident, ali je ispričao i o čemu je razgovarao sa svojim sinom.

Foto: Instagram/printscreen

Osman Karić i Stefan Karić

- Trudio sam se da ne pokazujem zabrinutost, da mu ne bih pravio probleme. Trudio sam se da budem veseo i da pričamo o drugim temama, o situaciji napolju, o njegovim drugovima, majci... Razmišljam o njemu jer znate kakvi su zatvorenici. Nikada se ne zna do kakvih problema može doći. Iako je on rekao da su mu uslovi super tamo - rekao je Karić.

Foto: Zoran Sinko/ Printscreen

Stefan Karić i Nataša Šavija

Osman je zatim ispričao šta se dogodilo te noći kada je njegov sin, kako Šavija tvrdi, nasrnuo na nju. 

- Te večeri je Stefan bio s drugom na svadbi. Dopisivali su se, a ona ga je pitala da li može da dođe. Pozvao ju je, njih dvoje se godinama druže, ali nisu bili u vezi. On je verovatno mislio da se potukao s njom i da ju je samo malo jače udario. Nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Koji je razlog svega nakon toga, nije mi jasno. Verovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio - ispričao je Osman poručio da će poštovati svaku odluku suda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
anton

pre 1 godinu

Na robiju nasilnika 5g.pa dosta vise od ti kriminalaca na baterije i od ovog Osmana toliko TITO nije bijo po novinama kao ovi nebitni ljudi.nezna se koji je veci lazov on ili sin

dada

pre 1 godinu

Ovi krimosi na baterije dobijaju prostora u stampi kao predcednik AV, to je obican olos.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija