• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

16.05.2023

18:53

RANA MI SE I DALJE GNOJI, PRISUTNA JE I BAKTERIJA! Nataša Šavija javno zatražila pomoć, boji se da ne dobije sepsu

Darko Cvetanović

Estrada

RANA MI SE I DALJE GNOJI, PRISUTNA JE I BAKTERIJA! Nataša Šavija javno zatražila pomoć, boji se da ne dobije sepsu

Podeli vest

Nataša Šavija uplašena je za svoje zdravlje jer joj se rana nakon operacije i dalje gnoji, a na sve to je dobila i bakteriju, pa se zbog toga starleta javno obratila svojim pratiocima kako bi joj pomogli u pronalasku privatne bolnice u kojoj može da nastavi svoje lečenje.

Nataša Šavija primljena je hitno u bolnicu nakon što ju je Stefan Krić pretukao u noći između zmeđu 30. aprila i 1. maja u Vrdničkoj kuli, gde su bili zajedno na svadbi. Sterleta zadobila prelom jagodične kosti, zbog čega je morala da ide na hitnu intervenciju. 

Foto: printscreen

Nataša Šavija i Stefan Karić

Nakon operacije, lekari su pustili Natašu na kućno lečenje, međutim njeno zdravstveno stanje se pogoršalo. 

Kako je rekla, njoj se rana i dalje gnoji, a čak je prisutna i bakterija, zbog čega je zatražila od pratilaca na Instagramu da joj preporuče neku adekvatnu privatnu bolnicu kako bi bi nastavila svoje lečenje, jer se boji da ne dobije sepsu. 

Foto: Instagram printscreen/natasa.savija

Nataša Šavija objava na Instagramu

- Zna li neko neku privatnu bolnicu gde mogu da nastavim sa adekvatnim lečenjem? - pitala je ona.

Kako je izjavila, rana joj se gnoji i dalje, a na sve to je prisutna i bakterija. 

- Dakle, rana mi se gnoji, prisutna je bakterija "enterococcus", a na poslednjoj kontroli u UC, doktor koji me je operiasao je napisao da nema više gnoja (nakon što je izdrenirao i očistio ranu), i ajde kući. Rana se i dalje gnoji, a tamo gde te "smandrljaju" pa neka dobiješ i sepsu koga briga - mi se ne vraća - napisala je Nataša na svoj Instagram profilu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 1 godinu

Idi u ocnu kliniku u Pasterovoj u Bg.Tebi treba hirurg zeno i to hitno

Jelenko

pre 1 godinu

Malo dramatike, malo pljuneš Karića malo doktora taman da se lepo opari.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija