• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

12.06.2023

16:58

JANA NA ROMSKOJ SVADBI ZARADILA DESETINE HILJADA EVRA! Pevačicu kitili novčancama, evo koliki je bakšiš dobila!

ATAIMAGES

Estrada

JANA NA ROMSKOJ SVADBI ZARADILA DESETINE HILJADA EVRA! Pevačicu kitili novčancama, evo koliki je bakšiš dobila!

Podeli vest

Jana Todorović slovi za jednu od najbogatijih žena domaće javne scene, a epitet kraljica bakšiša opravdava na svakom svom nastupu.

Jana je pre dva dana nastupila na jednoj romskoj svadbi u inostranstvu, a tom prilikom je, kao po običaju, napunila džepove.

Sagovornik koji se zatekao na mestu dešavanja oglasio se i otkrio kako je izgledala folkerkina poslednja tezga.

Foto: printscreen

Jana Todorović, pevačica

- Jana je pre dve večeri nastupala u Berlinu na jednoj romskoj svadbi. Veče je proteklo kao po običaju, novčanice su letele na sve strane, jer je opšte poznato pravilo da se novčanik sam otvara tamo gde Jana zapeva - rekao je šaljivo izvor za Alo! na samom početku razgovora, pa otkrio koja je cena toga da se Todorovićeva lati mikrofona:

- Njeni nastupi su izuzetno cenjeni, a samim tim i skupi. Ne može svako da ih priušti i to se zna. Cene se kreću i do nekoliko desetina hiljada evra, a konkretno ova svadba bila je unapred dogovorena po ceni od 30.000 evra - priznao je sagovornik i otkrio da to nije celokupna suma novca s kojom je Todorovićeva napustila Nemačku:

Foto: printscreen

Janini nastupi koštaju po 30.000 evra...

- Suma od 30.000 evra je samo osnova. Pored toga, ona je uzela i veliku količinu bakšiša, koji nije mogao ni da se prebroji, te njegov iznos nije u potpunosti potvrđen, ali pretpostavlja se da prelazi 20.000 evra. Zvanice su je neprestano kitile novčanicama, pretežno onim od po 500 evra. Svakom pesmom je bacala u trans sve prisutne, a najveće oduševljenje je izazvala kada je zapevala stihove „Ostavi mi drugove za kumove“, te je tu pesmu pevala nekoliko puta tokom večeri.

Celokupnu priču potvrdila je i sama Jana koja je na svom Instagram profilu podelila snimak sa svadbe gde se jasno vidi da su joj ruke pune pozamašne sume novca u apoenima od 500, 200, 100 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija