• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

17.06.2023

15:48

JOVANA JEREMIĆ PLAKALA U PROGRAMU! Voditeljka nije mogla da zaustavi suze!

printscreen

Estrada

JOVANA JEREMIĆ PLAKALA U PROGRAMU! Voditeljka nije mogla da zaustavi suze!

Podeli vest

Jovana Jeremić svakog vikenda u Jutarnjem programu iznenadi gledaoce nesvakidašnjim odevnim kombinacijama, međutim jutros je šokirala goste u studiju.

Jovana je ugostila ljude iz taksi udruženja kako bi sa njima razgovarala o "divljim taksistima" koji se mahom okupljaju na aerodromu. U jednom trenutku, dok je gost pričao, Jovana je stavila ruku preko lica i krenula da se smeje. Gost je pogledao, osmehnuo se, ali nastavio da priča, da bi Jovana potom zabacila glavu i ispružila noge u stolici, grohotom počela da se smeje i viče: 

Foto: Instagram

Jovana umire od smeha

- Dobila sam napad smeha posle 15 godina - rekla je kroz sveh voditeljka.

Jovana se potom ispravila na stolici i izvinila gledaocima, a potom počela da plače jer joj je krivo što joj se dogodio takav peh. Ona se potom izvinila gostima i suznim glasom ih zamolila da se ne ljute na nju, jer joj se desi da sec seti nečega:

Foto: Instagram

Voditeljka je nastavila da se smeje

- Desi se, setih se nekih asocijacija na događaje iz života - rekla je voditeljka dok je brisala suze sa lica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 10 meseci

DOBRO, ZNAMO MI DA JE ONA ZA LAZU. DRUGO, LICE JOJ JE KAO DA JE GLAVU GURNULA U KOŠNICU SA BUMBARIMA, SVA IZNADUVANA. MAJKO MILA NA NIŠTA TEK SADA NE LIČI. BRUKA OD ŽENE.

Radovan 5

pre 10 meseci

Moj mitroviću ti eksploatišeš bolesne osobe miljnu,jovanu,.....

kentaur

pre 10 meseci

I zvanično, dotakla dno. Mislio sam da se to desilo ddok je branila onaj šljam na pinku, ali ima i gore. Žao mi je što ste Srbi

Samosvesna građanka

pre 10 meseci

Nadam se da su oni koji su to gledali mogli da ocene da li je ona psihički stabilna ili je psihički nestabilna osoba.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija