• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Kurir

14.06.2023

10:50

ČOVEK NJENOG ŽIVOTA! Jovana Jeremić kroz suze priznala detalje svoje najveće ljubavi!

Prntscreen

Estrada

ČOVEK NJENOG ŽIVOTA! Jovana Jeremić kroz suze priznala detalje svoje najveće ljubavi!

Podeli vest

Jovana Jeremić progovorila je o čoveku svog života, koji je, kako kaže, postavio standard za muškarce koji niko posle njega nije ispunio.

Voditeljka nije mogla da sakrije svoje emocije i suze dok je pričala o njemu.

- Uz mene idu samo najbolje baje. Ja sam imala malo tragičnu sudbinu. Kad su prijatelji u pitanju izgubila sam ih dosta, kao i veliku ljubav. On je bio stranac. Bio je stariji i jako moćan čovek. Okretao me je 60 puta u minutu i bio veoma ljubomoran! Ja nisam želela da budem sa njim na početku zato što je stariji, ali bio je uporan. Rekao mi je: "Ako mi se ne javiš na telefon i ne odemo na dejt, ja ću doći ispred tvog stana kolima i trubiti dok ne siđeš" - rekla je Jeremić.

Čovek koji će kasnije postati njena najveća ljubav nije odustajao.

Foto: E-stock

Jovana Jeremić nije mogla da sakrije emocije

- Nedugo posle toga, jedne noći oko 11 sati, sestra mi je rekla: "Ko je ovaj manijak što trubi, probudi celo Mirijevo." Živela sam tada na Mirijevu. To je bio on. Rekao je : Jesam li ti rekao ako se ne javiš, ja ču doći. Siđi, ja neću prestati ako ne siđeš!" Tad smo se smuvali, a sve ostalo je istorija. Takav čovek se ne rađa dva puta. Bio je džentlmen, gospodin i gospodar u svakom smislu.

Zašto se i kako ta ljubav završila Jeremić je dala potresan odgovor:

- Izgubio je život, nažalost. Bio tu da mi pokaže šta je prava ljubav. Pokazao mi je kakav tip muškarca treba da bude. Ja sam tada imala tačno 24 godine i bila jako mlada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
turad

pre 1 godinu

sve smrtkinje imaju neke cigansko poturske face vidi se da nemaju veze sa slavenima

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija