• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Super TV/Informer.rs

06.08.2023

15:37

Komšije razvezle o Marijani Mićić: "Trudnoća joj divno stoji, ali nam nije jasno što se ne uda za Miloša?"

ATA Images

Estrada

Komšije razvezle o Marijani Mićić: "Trudnoća joj divno stoji, ali nam nije jasno što se ne uda za Miloša?"

Podeli vest

Glumica i voditeljka Marijana Mićić ponovo je trudna i čeka devojčicu, a sa suprugom Milošem Marjanovićem već ima ćerkicu. Njihove komšije imale su šta da kažu o njima, posebno o Marijani koju viđaju skoro svakog dana.

Kako tvrde stanari zgrade u kojoj živi Marijana, ona je komšinica za primer i svi do jednog ovako kažu za poznatu glumicu:

Foto: ATA Images

 

 

- Za nju nećete čuti ružnu reč ovde, svi je volimo. Mislim da se ne druži ni sa kim iz zgrade, ali sa svima zna da popriča. Nekoliko puta se desilo da zajedno šetamo ljubimce, da se slučajno sretnemo. Duhovita je i zna da se našali, spontana je. Od tada imam lepo mišljenje o njoj - kaže komšinica poznate voditeljke.

O tome kakva je Mićićeva kao majka, najbolje je govorio jedan komšija iz njenog kraja:

- Veoma je fina, uvek se javi. Viđam je kako šeta sa ćerkicom, preslatka je malecka. Zaista se ne razdvaja od nje, vidi se da je brižna i odgovorna majka. Pre nego što se skrasila, znala je da stalno zuji negde, ali sada koliko vidim mnogo više vremena provodi u kući sa porodicom. To i priliči jednoj porodičnoj ženi - kaže komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: ATA Images

 

 

U obližnjoj prodavnici kažu i da Marijana ne može da sakrije radost što će na svet doneti ponovo devojčicu.

- Sve najbolje imamo da kažemo i o Marijani i o Milošu. Uvek se jave kad nas vide. Nisu umišljeni niti im je glava u oblacima. Normalni ljudi su u pitanju. Marijani divno stoji i ova trudnoća. Vidi se da uživa u majčinstvu - rekli su zaposleni u prodavnici.

Jedna gospođa srednjih godina otkrila je da su voditeljka “Pinkovih zvezdica” i njen partner Miloš neverovatno skladan par.

- Oni dugo žive zajedno i super se slažu. Nikad nisam čula neku buku i svađu da se čuje iz njhivog stana. Takođe, nisam nikada videla da su ljuti ili namršteni izašli iz porodičnog doma, da ne poverujete - kazala je ona iskreno.

Međutim, jednom starijem bračnom paru nije jasno zašto se Miloš i Marijana još uvek nije zakleo na večnu ljubav pred Bogom.

- Nikako ne shvatam zašto se njih dvoje nisu još venčali. Tolike godine žive zajedno. To je valjda danas neka moda.

Marijanu jako poštuju i u pet šopu u koji redovno svraća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija