• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

21.08.2023

17:32

Informer saznaje! Milić Vukašinović ima vodu u plućima

ATAIMAGES

Estrada

Informer saznaje! Milić Vukašinović ima vodu u plućima

Podeli vest

Nekadašnji bubnjar "Bijelog dugmeta", Milić Vukašinović, hospitalizovan je danas, a razlog tome je voda u plućima.

Roker Milić Vukašinović, koji je nedavno hitno operisan u Urgentnom centru, gde mu je pretila čak i amputacija noge, ponovo je završio na klinici i to na intenzivnoj nezi.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako sada Informer saznaje, razlog otežanog disanja slavnog rokera jeste voda u plućima.

Prisetimo se, Milić Vukašinović nedavno je primljen u Urgentni centar, kada su nakon ultra zvuka utvrdili da mu je hitno potrebna operacija aneurizme na nozi.

 - Vrlo teška operacija, trajalo je dva sata, promenili su mi venu na levoj nozi, bilo je komplikovano. Celu butinu su mi izrezali da bi izvadili aneurizmu koja je bila uvećana pet puta, i ugradili su mi veštačku venu. Aneurizma kada pukne, umirete za dva minuta, a meni je pretila opasnost da će mi amputirati nogu, sreća pa su mi spasili život. Prijatelji su mi obezbedili najbolje doktore – rekao je tada Milić Vukašinović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija